• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

CDIF 3 Poszukuję aplikacji Android Marzec-Kwiecień 2021

decido

Nowy
Punktów
0
Witam. Mój tablet uległ uszkodzeniu i chciałbym program zainstalować na nowym. Potrzebuję edycji "Marzec-Kwiecień 2021" (na szczęście mój klucz sprzętowy posiadam). Może ma ktoś z tego miesiąca też i poratuje bo obsługa nie chce pomóc ze względu nieopłaconego abonamentu.

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Oprogramowanie jest z podpisem twojego id sprzętu. Nic ci nie da jeśli ktoś ci udostępni swoje oprogramowanie .
Musisz mieć instalke + ostatnia aktualizacje .

decido

Nowy
Punktów
0
Oprogramowanie jest z podpisem twojego id sprzętu. Nic ci nie da jeśli ktoś ci udostępni swoje oprogramowanie .
Musisz mieć instalke + ostatnia aktualizacje .
Hmm. Zawsze jak była nowa aktualizacja to się ściągało cały plik instalacyjny i do tego klucz. Klucz mi się zachował więc myślałem, że jak ktoś mi podeśle też z tego samego miesiąca instalke to będzie działać :/

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Urządzenie w kosz albo kupuj abonament. Przechodziłem juz z nimi identyczny temat i jeśli nie masz abonamentu to mają Cię głęboko w dupie, mimo, że zapłaciłes im ponad dyszke za sprzęt... Nie mają obowiązku przetrzymywać oprogramowania tzw archiwalnego. Dodam nawet więcej... Poprosiłem grzecznie o oprogramowanie do mojego interfejsu bo płyty zgubiłem a pc na którym byl zainstalowany program padł... podając nr seryjny urządzenia plus fakturę zakupu (z moimi danymi i mojej firmy) pani powiedziała grzecznie żebym ich pozwał a i tak nic nie zrobię bo abonamentu brak

Ostatnia edycja:

decido

Nowy
Punktów
0
Urządzenie w kosz albo kupuj abonament. Przechodziłem juz z nimi identyczny temat i jeśli nie masz abonamentu to mają Cię głęboko w dupie, mimo, że zapłaciłes im ponad dyszke za sprzęt... Nie mają obowiązku przetrzymywać oprogramowania tzw archiwalnego.
Dziękuję za porady, będzie się trzeba na inny sprzęt przesiąść ;)

Lelo8104

Nowy
Punktów
0
Witam odkopie temat . Może ktoś posiada edycje z 2019 roku chodzi mi o bazę programu z miesiąca 02, 04, 06, lub 08 . Klucze mam gdyż zostały na karcie urządzenia a padł dysk w kompie i bazy poszły się ..... A jak wiadomo oni nie archiwizują takich danych. Gdyby ktoś posiadał proszę o jakieś info . aha i nie musi być to android choć i to by ratowało sytuacje.

Do góry Bottom