elektrostan
Bywalec
Prosze o dane
Jedna do 2023 a druga do 2024 cena do uzgodnienia.Za ile i gdzie mieszkasz,bo przesyłka dość kosztuje. I do kiedy homologacja i z jakiej firmy (choć to mało ważna).
Ja również jestem zainteresowany.Kevin daj tel do siebie na PW .jestem zainteresowany

IC tydzień temu miał około 700 zł. a teraz ostro podbił. Gordon też podbije przy dostawie.IC trochę przegina. w gordonie 750zł. ale do przyszłego sezonu, to kto wie. z drugiej strony, czynnik będzie droższy to i usługa będzie droższa. nie ma się co przejmować. jak słonko przygrzeje, to ludzie i tak zapłacą![]()
były, teraz jak starają się z równać z nowym czynnikiem to pora roku nie będzie miała znaczenia. podnoszą systematycznie cenę starego a opuszczaja cene nowego. i tak na wiosnę cena usługi będzie podobna.W styczniu zawsze są najlepsze ceny na gaz.

a jest coś takiego?Wtedy czynnik bez fv stanieje.

W styczniu zobaczysz jak stanieje. Teraz za 750 zł. dostaniesz a nowe dostawy już wchodzą do 1100 zł. Limity są z roku na rok coraz mniejsze na ten czynnik to ceny będą dalej rosnąć. A każdy woli w nowym roku i dostawcy ceny też na to przygotują, ale w drugą stronę niż się spodziewasz.Ja czekam do stycznia i robię zapas. W styczniu zawsze są najlepsze ceny na gaz. Poza tym kupując teraz 10 butli trzeba od nich remanent zapłacić, więc się to po prostu nie opłaca

1494 zł brutto w ELIT 12 kg R134A![]()
przy cenie na dziś i pustym układzie minimum 200zł netto. inaczej nie widzę kalkulacji.Ile to będzie trzeba brać za wymianę np Golf 4?