• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

centralny zamek Mercedes ML 163 2.7 cdi 2001r.

sabatek

Gaduła
Punktów
2
Witam mam mały problem z centralnym zamkiem w Mietku. Nie otwiera ani nie zamyka z pilota (kluczyk scyzoryk).Synchronizuje go w nastepujacy sposob:
- wsiadam kluczyk do stacyjki na 2 stopien
- wylaczam zapłon wyciągam kluczyk ze stacyjki
- wciskam i trzymam przycisk zamykania naciskam 5 razy przycisk otwierania w krotkich odstepach
- puszczam przycisk zamykania wciskam jeszcze raz i elegancko zamyka wszystko ale na tym sie konczy na otwieranie juz nie reaguje.
powtarzam wszystko jeszcze raz tylko na koncu wciskam przycisk otwierania i otworzy ale juz nie zamknie. W czym tkwi problem??

autocezar

Nowy
Punktów
0
Miasto
WĄCHOCK
www.cezarl.otomoto.pl
Witam mam mały problem z centralnym zamkiem w Mietku. Nie otwiera ani nie zamyka z pilota (kluczyk scyzoryk).Synchronizuje go w nastepujacy sposob:
- wsiadam kluczyk do stacyjki na 2 stopien
- wylaczam zapłon wyciągam kluczyk ze stacyjki
- wciskam i trzymam przycisk zamykania naciskam 5 razy przycisk otwierania w krotkich odstepach
- puszczam przycisk zamykania wciskam jeszcze raz i elegancko zamyka wszystko ale na tym sie konczy na otwieranie juz nie reaguje.
powtarzam wszystko jeszcze raz tylko na koncu wciskam przycisk otwierania i otworzy ale juz nie zamknie. W czym tkwi problem??
witam;mam taki sam problem .czy ktos ci pomógł ,czy rozwiązales ten problempozdrawiam

Do góry Bottom