• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

chevrolet captiva 2,2 D

mar.wo

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
255
Miasto
Racibórz
obdstarpolska.com
Witam
znajomy zamierza kupić ww model samochodu. Nie ma przekonania do marki ale CCC czyli cena czyni cuda. Za te same pieniądze może kupić znacznie starsze markowe auta. Co sądzicie o tym samochodzie, może ktoś miał go już na warsztacie, może jakieś sprawdzone informacje o awariach, rdzewieniu i itp....

mathiass

SuperMechanior
Punktów
153
moj klient ma caprivie ale 2.0 diesla 4x4, to co w nim robilem przez 3 lata to wszystkie 4ry lozyska ( a sa razem z piasta), silniczek obiegu wewnetrzego nawiewu, klocki i tarcze, i nagminne cotygodniowe przepalanie sie zarowek przednich h7. poza tym nic powaznego sie nie dzialo

Punktów
0
Miasto
kamien pomorski
wtam jestem posiadaczek chevroleta captivy 2.0d 4x4 150kw kuponego w polskim serwisie jestem 2 właścicielem samochód ma 95tyś km ja sam zrobiłem 20 tyś km i nic tyko wymieniłem tylko rozrząd z pompą wody i paskiem pk koszt 1200zł jestem zadowolony z samochodu duży rodzinny spalanie 8,6 na kołach 18" to nie dużo jak na 4x4 polecam

mar.wo

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
255
Miasto
Racibórz
obdstarpolska.com
cześć
szukamy opon wielosezonowych do niej 235/55R18. Sprawdzałem na różnych platformach Boma24/Milion opon itp ale nie mają tylko albo zima albo lato. Kolega chciałby wielosezon. Możesz coś podpowiedzieć?

Punktów
0
Miasto
kamien pomorski
cześć .do jakiego samochodu te opony wielosezonowe? ja bym takich nie zakładał,lepiej kup zimowe i używaj cały rok. bo opona wielosezonowa musi być bardziej zimowa jak letnia i póżniej jest głośna ,bo wysokie temperatury niszczą tą oponę

Do góry Bottom