• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ciężka sytuacja finansowa

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
941
A dużo miałeś? Kat i fap inaczej liczone z tego co wiem

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Ogólnie ceramika jest w cenie. Te blaszane to od razu złom. Mam dpf z outlandera, blaszka leży już pół roku. Handlarze go nie chcą. Z reszta jak ktoś przyjedzie i chce sie pozbyć bo w necie wyczytal a ja stwierdze, ze jest ok to usłyszy do swjedania. Rok temu sprawa kata o mało mnie do sądu nie pociągnęła

Ostatnia edycja:

Tajski9

Nowy
Punktów
0
Miasto
Toruń
Ja bym to zostawił zawodowcom... Co może być najlepsze rozwiązanie...

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Ja to mam stale ciężka sytuacje finansową bo ciągle mi brakuje kasy na moje pomysły , dzis widziałem drona za 14000 zajefajny... ale teraz sa fajne zabawki .... tylko dlaczego takie drogie ?

Gosia363

Nowy
Punktów
0
Miasto
Karwia
www.portalkadrowy.pl
Ależ dużo was tu jest przeciwko chwilówkom. A czy wiecie, ze zazwyczaj pierwsza chwilówka w parabanku jest darmowa? Dla nowych klientów opłacalne, czasami też dla stałych również, ponieważ zyskują więcej udogodnień. A niektórzy z nas niestety nie mają od kogo pożyczyć pieniędzy. Święta to też ciężki okres dla wielu rodzin, także nie dziwcie się że komuś nie starcza wtedy pieniędzy.

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
293
Miasto
Tarnów
Ależ dużo was tu jest przeciwko chwilówkom. A czy wiecie, ze zazwyczaj pierwsza chwilówka w parabanku jest darmowa? Dla nowych klientów opłacalne, czasami też dla stałych również, ponieważ zyskują więcej udogodnień. A niektórzy z nas niestety nie mają od kogo pożyczyć pieniędzy. Święta to też ciężki okres dla wielu rodzin, także nie dziwcie się że komuś nie starcza wtedy pieniędzy. Ja np. pożyczałam od Kredyt1000 i nie uważam że mnie oskubali czy oszukali.

reanimacja tematu trupa z tamtego roku .. ;) i to jeszcze jak widać autoreklama ;)

klunej

Początkujący
Punktów
0
Chwilówki można oddać do 10 dni bez prowizji więc jakbyś był pewien że dostaniesz kase i zdążysz to bierz

Do góry Bottom