Witam, posiadam auto Citroen Berlingo Long 2019r 1.6 hdi 100KM pojawiły mi się błędy związane z zbiornikiem fap:
U1F3C 87- Brak łączności z pompą domieszkowania paliwa.
U0118 87- Pompa domieszkowania multipleksowana. Charakterystyka błędu: Defekt sieci CAN efekt multipleksowanej pompy domieszkowania.
P1435 00- Pompa domieszkowania multipleksowana. Charakterystyka błędu: Defekt sieci CAN efekt multipleksowanej pompy domieszkowania.
Przy próbie kasowania błędu Diagbox 9.85, błędy powracają od razu.
Został wymieniony i zbiornik na nowy ASO oraz wlany do pełna płyn fap. Podłączyłem sam sterownik oraz pompę co znajduje się przy zbiorniku i pokazuje 0.2V napięcie bez sterownika i pompy pokazuje okolice 12V.
Może ktoś z was ma dostęp do schematów jak idzie instalacja przez auto.
U1F3C 87- Brak łączności z pompą domieszkowania paliwa.
U0118 87- Pompa domieszkowania multipleksowana. Charakterystyka błędu: Defekt sieci CAN efekt multipleksowanej pompy domieszkowania.
P1435 00- Pompa domieszkowania multipleksowana. Charakterystyka błędu: Defekt sieci CAN efekt multipleksowanej pompy domieszkowania.
Przy próbie kasowania błędu Diagbox 9.85, błędy powracają od razu.
Został wymieniony i zbiornik na nowy ASO oraz wlany do pełna płyn fap. Podłączyłem sam sterownik oraz pompę co znajduje się przy zbiorniku i pokazuje 0.2V napięcie bez sterownika i pompy pokazuje okolice 12V.
Może ktoś z was ma dostęp do schematów jak idzie instalacja przez auto.