robson8008
Początkujący
Witam ponownie kolegów.W pierwszym opisie mojej reni postanowilem wymienic pompe lukas epic na mechaniczna lukasa.Otóz zakupiłem pompe lukas dpc po zamontowaniu i ustawieniu rozrządu podałem plus na zawór start stop i auto odpaliło . natomiast z tyłu auta pokazał sie niebieski dym ,przestawilem zapłon i jest lepiej ale teraz swieci sie usterka elektryczna i troche kopci czarnym dymem przy przegazuwce .pytanie moje czy ma ktos schemat z opisem duzej okrągłej wtyczki w lukas epic i jak zlikwidowac to dymienie
dodam ze chce podłaczyc korektor wyprzedzenia wtrysku do tej okrągłej wtyczki moze zniknie to dymienie po nacisnieciu pedału przyspieszenia
dodam ze chce podłaczyc korektor wyprzedzenia wtrysku do tej okrągłej wtyczki moze zniknie to dymienie po nacisnieciu pedału przyspieszenia

jestem tutaj nowy i chciał bym odnowić temat a mianowicie mam problem z pompa epica próbowałem już z podkładaniem podkładki ale nic mi to nie pomogło. Chce teraz zamienić pompę na zwykła na linkę tylko nie wiem jak się do tego zabrać. Od czego morzę pasować taka pompa??? jaka pompę wybrać??i jak ja zmienić?? Prosze o pomoc bo samochód już miesiąc stoi w garażu. Mój nr tel 504696059 Z góry dziękuje