Wolne chwile spędzone przy klasyku lat 90-tych. Który montować?Wyświetl załącznik 36482
cześć. Norbert .to proszkowo malowane czy pędzlowo?Młodsi kierowcy juz pewnie nie wiedzą o co chodzi.
A to że mosty w polonezach wyły to wina mechaników bo mało kto umiał to ogarnąć.
Jak padł uszczelniacz albo uszczelka pod pokrywa, wyciekł olej i już było po moście.![]()
Oj oby nie, ja już wziąłem wolne po premierze i odliczam dniA teraz w Tom Clancy division albo w assassin's Też czekam na cajberpanka, obyśmy się nie rozczarowali wszyscy hehe

Kuźwa, stare byki a w gierki dla małolatów naparzają, lytości panowie,weźta się za rozrywki odpowiednie do swego podeszłego wieku. Do kościoła na roraty czy inny różaniec lub tego typu podobne, ekstremalne zabawy.Oj oby nie, ja już wziąłem wolne po premierze i odliczam dni![]()

Proszkowo. Lakierowanie proszkowe jest tak tanie ze nie opłaca się bawić w "zwykle" malowanie.cześć. Norbert .to proszkowo malowane czy pędzlowo?

A ja myślę, że mu się nic nie poj...ało...szkoda że mu się zasady pojebały.
To jest taki cwany gapa...
Fajter z niego żaden, to szuka form zarobku inaczej...
A co wy tam WOODOO palicie...? PS. Piękne selfie.A ja myślę, że mu się nic nie poj...ało...To jest taki cwany gapa...
![]()

.Można było obstawić że Marcin przynajmniej raz kopnie. Stawka x4 więc pewnie obrońca Jeleniej Góry i expert TVP w jednym, postawił na siebie bo się domyślał że kopnie.A ja myślę, że mu się nic nie poj...ało...To jest taki cwany gapa...
![]()
Weź mi o nim nie mów, przynajmniej raz czy 2 razy w tygodniu go widuje w alejach. Za sam wyraz twarzy w pysk bym mu dał , na spacerze...Można było obstawić że Marcin przynajmniej raz kopnie. Stawka x4 więc pewnie obrońca Jeleniej Góry i expert TVP w jednym, postawił na siebie bo się domyślał że kopnie.
Poprawka. 5.5 był kurs.
Aż tak blisko nie miałem tzw przyjemności, nie lubię gościa to nie podchodzę. W urzędzie miasta rok temu najbliżej go widziałem to spasiony był jak wpieprz .faktycznie ma taki długi nos?
do męczenia manekina pewnie w takiej formie jest.Aż tak blisko nie miałem tzw przyjemności, nie lubię gościa to nie podchodzę. W urzędzie miasta rok temu najbliżej go widziałem to spasiony był jak wpieprz .