• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
A my dziś zrobiliśmy kulig skodą po okolicznych lasach....dla młodego była frajda.a kobitom dupy zmarzły:D;P

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
215
Ciekawe jakie majtki miały. Pewnie stringi. Reformy się zaklada na mróz. :)

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
nie potrzebnie włączyłem tv.
Uzurpator Lord Farquaad znów jakieś msze odprawia.
Gdzie jest Szrek sie pytam?

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
A właśnie. ...jak by policja złapała taki kulig osobówka czy ciągnikiem to co mógł by być mandat?

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
A właśnie. ...jak by policja złapała taki kulig osobówka czy ciągnikiem to co mógł by być mandat?
Raczej tak, jest to niebezpieczne zwłaszcza jak jedziesz osobówką a z tyłu dzieciaki. Jedź do lasu najlepiej tam smerfy trudno spotkać.

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
Ale jest Straż Leśna, oni też mogą kwita wypisać.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Ale jest Straż Leśna, oni też mogą kwita wypisać.
Nom, miski, bobry, kuny i lisy ;) bez przesady. Bezpieczniej ciągnikiem, traktorkiem jak osobówka. Inaczej się patrzy jak sanki są przyczepione do auta a inaczej jak do traktorka

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
Miśki to raczej gdzieś bardziej na wschodzie, Bieszczady, Tatry. U nas w Sudetach chyba nie ale ręki sobie nie dam uciąć. Za to Straży Leśnej od penisa.. ;)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Wulgaryzmy.
Miśki to raczej gdzieś bardziej na wschodzie, Bieszczady, Tatry. U nas w Sudetach chyba nie ale ręki sobie nie dam uciąć. Za to Straży Leśnej od penisa.. ;)
Lisa to widziałem bo mi przebiegł drogę, jastrząbka też , niedźwiedzi brak napewno w centralnej Polsce nie występują:) wziąłem teścia by tam slipial na ten konwój bo mieliśmy trzy sanki i mimo że od haka skody do pierwszych sanek miałem linkę holowniczą to w lusterkach nic nie widziałem ale nie było tragedii po szosie kawałek jechaliśmy przez lasy jechaliśmy i między polami to nawiane śniegu. Mijaliśmy też taka terenówkę co sanek miała z 7 ??? Też klawo bo ostatnie co zauważyłem to takie sanki samoróbki z łat chyba robione..
Nie mam żadnego zdjęcia bo z tej eufori to nikt telefonu nawet nie wyjął z jednej strony dobrze ..a prawdziwy kulig to nic jak habeta ciungnie albo łogier:D
Automatyczne połączenie postów:

Raczej tak, jest to niebezpieczne zwłaszcza jak jedziesz osobówką a z tyłu dzieciaki. Jedź do lasu najlepiej tam smerfy trudno spotkać.
Teść mi mówi Wiktor od razu masz pincet,:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
a prawdziwy kulig to nic jak habeta ciungnie albo łogier
Raz byłem na takim, chyba z pięć sań, po 5-6 osób w każdej. Fantastyczna sprawa, przejazd po Książańskim Parku Krajobrazowym. Zwieńczeneim imprezy było spożywanie dobrej wódeczki, zagryzanej pieczonym na ognisku baranem. Teraz już chyba takich imprez nie robią.. :/

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Kuźwa ,,, chciałbym wtedy tam być:D jeszcze ognisko do tego i jaki dobry bimberek a towarzystwo się już dotrze

Grzegorz.Józefów

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
476
Miasto
Józefów
Skończyłem renowację tylnej części podwozia w Polonezie i teraz mam taką rozkminę. Wyjechać i polatać bokiem po śniegu (i soli) i chu... niech rdzewieje, czy czekać do wiosny bo szkoda roboty. :)
Norbert może zrobiłeś bo tego nie widać ale mówili mi z Pruszkowa gdzie kręcą przewody hamulcowe żeby po zamontowaniu popsikać sprayem bezbarwnym uprzednio przewody przecierając papierem ściernym, będą wyglądać jak nowe długie lata - nie pośniedzieją ;)

Do góry Bottom