Diagbox10
-*-*-
to spalinowy silnik od autka?
Tak, 3ccm nitro chciałem dziś poszaleć na śniegu ale za zimno, zalewa i gaśnie, ciężko złapać optymalną temperaturę pracy.to spalinowy silnik od autka?
;P
Ciekawe jakie majtki miały. Pewnie stringi.

Hardkorowo z tą Skodądziś zrobiliśmy kulig skodą po okolicznych lasach
My prawilnie za pomocą C360, oczywiście nielegalnie bo żaden leśnik w okolicy zgody nie dał 
Arni a ty?Moje psy zrobiły siku, kupę i w nogi do domu![]()

Raczej tak, jest to niebezpieczne zwłaszcza jak jedziesz osobówką a z tyłu dzieciaki. Jedź do lasu najlepiej tam smerfy trudno spotkać.A właśnie. ...jak by policja złapała taki kulig osobówka czy ciągnikiem to co mógł by być mandat?
Nom, miski, bobry, kuny i lisyAle jest Straż Leśna, oni też mogą kwita wypisać.
bez przesady. Bezpieczniej ciągnikiem, traktorkiem jak osobówka. Inaczej się patrzy jak sanki są przyczepione do auta a inaczej jak do traktorkaLisa to widziałem bo mi przebiegł drogę, jastrząbka też , niedźwiedzi brak napewno w centralnej Polsce nie występująMiśki to raczej gdzieś bardziej na wschodzie, Bieszczady, Tatry. U nas w Sudetach chyba nie ale ręki sobie nie dam uciąć. Za to Straży Leśnej od penisa..![]()
wziąłem teścia by tam slipial na ten konwój bo mieliśmy trzy sanki i mimo że od haka skody do pierwszych sanek miałem linkę holowniczą to w lusterkach nic nie widziałem ale nie było tragedii po szosie kawałek jechaliśmy przez lasy jechaliśmy i między polami to nawiane śniegu. Mijaliśmy też taka terenówkę co sanek miała z 7 ??? Też klawo bo ostatnie co zauważyłem to takie sanki samoróbki z łat chyba robione..
Teść mi mówi Wiktor od razu masz pincet,Raczej tak, jest to niebezpieczne zwłaszcza jak jedziesz osobówką a z tyłu dzieciaki. Jedź do lasu najlepiej tam smerfy trudno spotkać.

Raz byłem na takim, chyba z pięć sań, po 5-6 osób w każdej. Fantastyczna sprawa, przejazd po Książańskim Parku Krajobrazowym. Zwieńczeneim imprezy było spożywanie dobrej wódeczki, zagryzanej pieczonym na ognisku baranem. Teraz już chyba takich imprez nie robią.. :/a prawdziwy kulig to nic jak habeta ciungnie albo łogier
jeszcze ognisko do tego i jaki dobry bimberek a towarzystwo się już dotrzeCzłowiek jak oddaje mocz publicznie to jest sensacja i oburzenie...Arni a ty?![]()
Norbert może zrobiłeś bo tego nie widać ale mówili mi z Pruszkowa gdzie kręcą przewody hamulcowe żeby po zamontowaniu popsikać sprayem bezbarwnym uprzednio przewody przecierając papierem ściernym, będą wyglądać jak nowe długie lata - nie pośniedziejąSkończyłem renowację tylnej części podwozia w Polonezie i teraz mam taką rozkminę. Wyjechać i polatać bokiem po śniegu (i soli) i chu... niech rdzewieje, czy czekać do wiosny bo szkoda roboty.![]()