Vicia
Zweryfikowany Mechanik
Ee to nie tam taka sobie jawka....to prawdziwa jawa 250 ..piekny motocykl ...dostojny, i ten chrom po bokach zbiornika ....obłęd.

Ee to nie tam taka sobie jawka....to prawdziwa jawa 250 ..piekny motocykl ...dostojny, i ten chrom po bokach zbiornika ....obłęd.

Hej odezwij się na priv. Jestesmy z Tego samego Miasta mogę cię odwiedzić ?A ja buduje biuro
ZapraszamHej odezwij się na priv. Jestesmy z Tego samego Miasta mogę cię odwiedzić ?
ehe, już coś knują....;]Hej odezwij się na priv. Jestesmy z Tego samego Miasta mogę cię odwiedzić ?
A z czego to bierze sygnał?Ostatnio zrobiłem sobie zegarek do stag afr.
z wyjścia analogowego stag afrA z czego to bierze sygnał?
Coś takiego ja mam stag 4eco to tam też jest takie wyjście?z wyjścia analogowego stag afr
I co to daje?Stag afr to oddzielny kontroler
E82 Analizator spalin STAG AFR Zestaw JACUŚ LPG - części do instalacji gazowych LPG, sklep, hurtownia części lpg, akcesoria lpg,
Sklep internetowy części LPG. Ekspresowa wysyłka, najniższe ceny! Bogata oferta części do samochodowych instalacji gazowych LPG. W ofercie posiadamy reduktory, parowniki, listwy wtryskowe, wtryski sekwencyjne, zbiorniki, akcesoria lpg i wiele więcej.www.phjacus.pl
Do regulacji tymczasowo będziesz to używał czy na stałePokazuje afr.