• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
kiedys kiedys kiedys
"siurek" widać jesteś ;) za moich "kiedyś, kiedyś.." to było dobre... (zresztą dalej jest)
dalej lubię brytoli za takie kawałki:
A to mi się świetnie wkręciło na koncercie Radiohead w Poznaniu, grali jako support:

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
"siurek" widać jesteś ;) za moich "kiedyś, kiedyś.." to było dobre...

:) kiedyś kiedyś :)
okazało się teraz, że jestem dinozaurem:)
bo dla mnie niedawno to, co kto lubi:
Keith Moon najlepszy :)
dżem z Ryśkiem
pink floyd np to:
ac/dc byłem, widziałem w Chorzowie :)

i wiele, wiele innych współczesnych wykonawców :p

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
ok,ok odszczekuję tego siurka..:)
ale wyjechałeś z Mejdżorem jak siurek..;)
PF prawie zawsze na propsie, AC -piorun- DC no nie moje klimaty. Dżem, Kult zawsze na plus.
Archive (pamiętacie może z Listy Trójki taki dłuuugi "Again") - nosz w mordę obiło mnie o ziemię, choć po odejściu Walkera to już nie ten zespół.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
nie mam zdjecia ale kiedys miałem forda capri v 8 to było autko .... niewiele z tymi silnikami wyszło z fabryki :) ale niestety zona sprzedała bo w garazu stał

turbokrzychu

SuperMechanior
Punktów
112
Mój ulubiony zespół, mam wszystkie płyty, ba nawet byłem na koncercie w Straszęcinie w 2015 :D No i załapię się ich czaszka na jedną z kolejnych dziarek :D A generalnie bardziej zawsze pasowała mi muzyka gitarowa zespołów lat 80/90, zresztą wydaję mi się że najlepsze auta, najlepsze motocykle i najlepsze filmy i muzyka powstawała w tych czasach. Czasami żałuje że nie urodziłem się wcześniej. Najchętniej byłoby chyba mieć 18 lat w roku 1990 :D Też się jeszcze załapałem na dzieciństwo z motorynkami i komarkami, ale mogłoby być lepiej :D

Do góry Bottom