Juz zaraz dam kolegodaj linka.
U nas ta świątynia rozpusty i pychy mogła by się zajarać co to na nią katabasy furę kasy wydoiły od państwa i emerytów mocherowych. Dureń ze mnie, przecie beton i metale szlachetne są niepalne, a tamto we Francji z piachu i dżewa to się paliło.Takie życie. Katedra się spaliła we paryzu. A przedstawiciel komuchow z parti Razem kolinski napisal ze motherfucker niech sie pali.
Jeszczew takim rezimie jak teraz to Polska nie była
Która u nas świątynia rozpusty?U nas ta świątynia rozpusty i pychy mogła by się zajarać co to na nią katabasy furę kasy wydoiły od państwa i emerytów mocherowych. Dureń ze mnie, przecie beton i metale szlachetne są niepalne, a tamto we Francji z piachu i dżewa to się paliło.
Gorzej. To sa pokrzywy co wyrosły na tym gown..ekto to ku2wa jest robert koliński? a lewica razem to jakaś mieszanina tego co wysrały wszystkie partie do jednego wiadra?
To ty nie wiesz? Nie Łopatrzności Błożej, gniazdo pedofilskie psia jego mać![/QUOTE]Która u nas świątynia rozpusty?

A choj wie gdzie to je, we w doopie to mam, znajomy tam pracował to słyszało się to i owo z pierwszego tłoczenia a nie od bajkopisarzy internetowych. A ty Robertos to łykasz takie baje z niepewnych źródeł jak gęś, co?Ta na ursynowie?
I po co ja na ciebie palec zdzieram pisząc to, przecie tobie nikt nie wmówi że białe to białe a...Plotki to nie podstawa.
Nie mogę bo lewą rękę mam krótszą, a poza tym nie miał bym czym trzymać telefona.Zmieniaj palce

No tak, matka jest, ale gdzie jest Bosek?To jest matka boska na miarę naszych możliwości...![]()