• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
To nie dziwne trochę, że bóg pozwolił żeby się spaliła jego świątynia ?:D chyba, że ma w dupie świątynie...:rolleyes:

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Takie życie. Katedra się spaliła we paryzu. A przedstawiciel komuchow z parti Razem kolinski napisal ze motherfucker niech sie pali.

Jeszczew takim rezimie jak teraz to Polska nie była
U nas ta świątynia rozpusty i pychy mogła by się zajarać co to na nią katabasy furę kasy wydoiły od państwa i emerytów mocherowych. Dureń ze mnie, przecie beton i metale szlachetne są niepalne, a tamto we Francji z piachu i dżewa to się paliło.

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Dach, dach, dach płonie - nie potrzebujemy wody, niech skur...syn płonie - spal się, skur...synu, spal. To cytat był.Wejdz na Twittera i poczytaj

U nas ta świątynia rozpusty i pychy mogła by się zajarać co to na nią katabasy furę kasy wydoiły od państwa i emerytów mocherowych. Dureń ze mnie, przecie beton i metale szlachetne są niepalne, a tamto we Francji z piachu i dżewa to się paliło.
Która u nas świątynia rozpusty?

Załączniki

• Screenshot_2019-04-16-21-20-53-1.png
    Screenshot_2019-04-16-21-20-53-1.png
    852,2 KB · Wyświetleń: 10

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
w doopie mam politykę i katedre w Paryżu. sami se naściągali świrów to ich spalą. małpy europy.
z rańca idę jechać do swojej roboty, bo trza zarabiać co sie umi. wyżej własnej doopy nie podskoczę.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Która u nas świątynia rozpusty?[/QUOTE]
To ty nie wiesz? Nie Łopatrzności Błożej, gniazdo pedofilskie psia jego mać!

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Ta na ursynowie?
A choj wie gdzie to je, we w doopie to mam, znajomy tam pracował to słyszało się to i owo z pierwszego tłoczenia a nie od bajkopisarzy internetowych. A ty Robertos to łykasz takie baje z niepewnych źródeł jak gęś, co?

Ostatnia edycja:

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
Mam mieszkanie na Ursynowie. Jest tam jeden wielki kościół, naście galerii handlowych i dziesiątki burdeli. To wszystko mieści się pomiędzy wielką płytą. Trolejbusów na Puławskiej już nie ma.

Do góry Bottom