• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
941
Od walki z wilderem nie można zatrzymać tej karuzeli śmiechu :D

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
No co tu chcieć Tommi ...klienci sie robią bardzo ambitni,zaradni.Nie ufa mechanikowi i ma racje...lepiej sobie ufać.
Od razu wyczaił mechanika ze ten go chce tak skroić ze z butów wyskoczy.Widzisz..a on sie nie da:D
Koledzy wydaje mi sie ze w roku 2020 nadciągną czarne chmury nad warsztaty klientow zbraknie i bieda bieeeda bedzie straszna.Tynk ze scian bedziemy jesc by przezyć chociaz jeden dzień. :D
Co do zapytania jaki klucz...normalne pneumat...najpierw ciut dojebac i na zad odkrecic i nie ma h.a puści:D

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
pany, weekend się rozpoczyna :D

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
Mam bardzo miłe i ciepłe wspomnienia dotyczące Pana Adama Słodowego . Potrafił rozbudzić wyobrażnię i chęć zrobienia czegoś samemu .W swoich programach był bardzo transparentny w przekazywaniu wiedzy,był do tego predysponowany i posiadał entuzjazm do swojej pracy .Kilka projektów z programów Pana Adama wykonałem sam co dawało mi frajdę .A były to lata 70-te. Nawet zakupiłem ksiażkę jego autorstwa pt.Lubię majsterkować ..która mam do dnia dzisiejszego i z której korzystał mój syn .Człowieka już nie ma ale zostanie pamięć o Nim w tym dobrym znaczeniu .Niech spoczywa w pokoju !!

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
soboty nie robię a w poniedziałek mam jakieś pierdoły i ogarnąć warsztat. 27 mi się nie opłaci na jeden dzień iść, 30-31 już się rozleniwię i nie będzie mi się chciało a potem to już byłoby głupio tak nagle się zrywać na chwilę.

czyli teraz mogę usiąść, otworzyć piwerko, wziąć srogiego bucha i zapomnieć o problemach dnia codziennego.:)

Do góry Bottom