• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
urwał mi się żarnik od świecy, powiedziałem klientowi, żeby pojeździł to wypluje. przejechał prawie 2 tys i jak nazłość nie wypluło ale wciągło :)

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
widocznie my mylimy się za nich.

elektronik się nie odezwie co usmażył sterownik, wulkanizator któremu zdarzyło się nie sprawdzić śrub koła, blacharz który przyspawał dach, a drzwi wyszły za ciasno, lakiernik który owalił babola i trzeba było jeszcze raz malować.

bo widocznie takich omylnych ludzi w tych zawodach nie ma.

oczywiście oprócz nas, diagbox. i paru innych.

Ostatnia edycja:

komar200

GWD
Punktów
1198
Miasto
grudziadz
Ja kiedyś zapomniałem dokręcić półosi w polo 1.4 jakimś cudem wy.........ała dziurę w skrzyni bo ją tam później znalazłem .

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
dokręcałem koła a klilent nie zaciągnął ręcznego. auto się zaczeło toczyć na lekko podkręconych kołach. włożyłem łapę międzi nadkole i mur. auto całe, ale łapa już nie. leciało jak ze świnioka :p

komar200

GWD
Punktów
1198
Miasto
grudziadz
K......a tu sami geniusze jeszcze nikt niczego nie spie lił szok .składałem silnik w 12 audi i zostały mi się dwie śruby m8 autko jeździ 5lat i za każdym razem jak wraca na serwis to szukam brakujących i dupa

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Brzydko. Montowalem facetowi odbiornik benincy do sterownika hormana bramy. I stal passat w garazu. Mysle wypchne fiuta bo nie moge do silownika sie dostac. A zapomniałem ze drzwi otwarte od kierowcy. Dobrze ze nie bylo go w domu. Bo by zawal mial. Drzwi poszly do przodu az wygielo zawias. Dwie godziny naciagalem je zeby sie dobrze zamykaly. Nie kapnal sie

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
zostawiłem kiedyś takąchinkę na paluszki, przyczepioną do ramy naczepy. ta suczka zrobiła tygodniowe kółko i wróciła już ledwo świecąć. zobaczyłem jak wychodziłem z roboty o zmroku :) a jedna nowa, philipsa, pojechała w touranie przyklejona do zawieszenia z tyłu po zrobieniu zbieżności. przeszedłem z 400 metrów i nie znalazłem.

a to wszystko pewnie przez to, że za dużo palę.
teraz też idę na dymka ;)

Do góry Bottom