• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Ja malowalem maske audi w czystym aluminium. Tak mi ziarno stawalo jakos ze co ja wyciagne na dwor to smugi. Dopiero jak krecilem osemki to za 5 razem sie udalo. W zyciu juz nie dotkne czystego aluminium

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
biedne kurki:(

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Pamiętam jak po erze 126 i 125p zabrałem się za malowanie maski w Golfie 2 w metaliku kolor morski. Pojechałem pierwszy raz do mieszalnika, zakupiłem bazę , lakier i rozpuch. Dolałem rozpuch do bazy, mieszam, ale za cholerę nie mogę wymieszać bo jakieś smugi się robią... :D no to cyk gwóźdź krokwiak, kawałek blaszki, migomacik i już jest piękne mieszadełko. Wiertarezka, pięknie wymieszane... ideał, ale po chwili znowu to samo. Wkur...em się puszka pod pachę i jadę do mieszlnika , że jakąś lipę zrobili... :D

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Zawsze sa cyrki jakies. Robilem z dwoma w warszawie remont. Oni od wszystkiego ja tylko wymiana calej instalacji elektrycznej telewizja i inne chu..e. Wlasciciel pulkownik a zona prokurator okregowy. Zjedlismy lacznie z kawiorem wszystko z lodowki. Ten co plytki ukladal to tak chlal ze 3 dni ukladal plytki w kiblu. Jak inwestor w dom to on sie zamykal w kiblu ukladal spal pijany tam. A ten drugi to taki przychlast ze jak go ojciec zobaczyl po urodzeniu to dwa tygodnie stal za stodoła i sie smial. I te dwa barany w 3 miejscach mi poprzekrecali kable w podłodze i scianach. Juz pomalowane i meble nowe a dzwoni pulkownik ze nie ma kablowki w jednym pokoju w drugim nie ma napięcia w gniazdku i w lazience do pralki brak. Ja mu na to zeby te barany mu teraz poprawiali i koniec pieśni o Rolandzie.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
diagbiz oplułem monitor przez ciebie:D:D

brzuch mnie boli ze smiechu:(

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
przypomniało mi się coś z praktyk.
klepaliśmy dach jakiegoś sportowego auta. nie pamietam co to było, ale na owe czasy warte chyba mieszkanie.
pech taki, że auto miało szyberdzach.
po pomalowaniu zacząłem składaś środek i przykręcać nieszczęsny szyberdach. majster powiedział, zamknij go, no i zamknąłem. no i wszytsko w proszek. miesiąc czasu, z niemiec przywieźli.
tym razem wszystko po poprawkach było ok.

dzień oddania auta.
rafałek myje uszczelki, majster go woła, on kładzie szmatę na dachu i przychodzi.
szmatę, mokrą od nitro, kładzie na dachu. na świeżym lakierze.
majster rzucił czapkę i poszedł po tabletki na głowę.

kurtyna!

ale się zbłaźniłem.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Kiedys pojechalem z kumplem na zlot motocykli. Mielismy bujne loki grube papy na sobie itp. Bylo na pks ale ze okazja pojechalismy to bylo po winie. Z wina reszta zostawala to sie dozbierało od dziewczyn na miescie na nastepne. Wypilismy jakies 9 win we dwoch. Wyspalismy sie w rowie przy samym wjezdzie na zlot. Pobudka 22 .00 motocykle sie rozjechali. A my na okazje i do domu.

Do góry Bottom