• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

Kris.79

SuperMechanior
Punktów
186
Miasto
Toruń
Kolejny dowód że w tej branży każdy to oliwa:
Odebrałem w sobotę od lakiernika moje auto. Koleś ledwo stał na nogach bo to po godz. 20 było. Następnego dnia okazało się że po malowaniu i po przeszlifowaniu zapomniał wypolerować :D:D:D

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Moze jeszczeza miekki klar albo sie ciagnie pod polerka

Alkohol wymyslili ludzie po to zeby zrownowazyc ten dar co sie Ewa zwie. Oj kazda ewa inaczej sie nazywa ale wszystkie takie same. A wiecie ktory palec zadowala kobiete?

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Ja lubię czasem wypić ale po robocie ;). Głupio wygląda warsztat , w którym walają się puszki i butelki... Jeśli chodzi o oliwienie to budowlańcy biją nas i to grubo :D

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Z ręką na sercu. Od wielu lat przy robocie nie wypije. Może latem raz albo dwa piwko dla ochlody.
A po pracy tak i owszem.
Ale i tak jak już tu pisałem, brzydze się alkoholem. :)

Kris.79

SuperMechanior
Punktów
186
Miasto
Toruń
Najlepsza fuch to płukanie układu klimatyzacji. Zawsze robię to późnym wieczorem, proces płukania stacją półautomatyczną, więc moje zajęcie przez 2 godziny to sterowanie zaworkiem ciśnienia - i to jedyne zajęcie co idzie dobrze robota + wódeczka :D:D:D

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Nikt nie wie wszystkiego, jeden jest lepszy w tym , drugi w tamtym... w kupie siła . Kto się mocno napina może się zesr...ć :D

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Wyjmowalismy we dwoch skrzynie automatyczna i tak nam dobrze szlo ze ja poszedlem kilka kilosow do domu na piechote a on spal w aucie w warsztacie do rana. Dzwoni jego baba ze zaginelem. Jezdzili mnie szukali. Dzwonia do mojej a ona mowi ze stoje na podworku i sie kiwam z sasiadem przy piwie. Pozniej szukali po wsi tamtego a tamten spal w aucie

Do góry Bottom