• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

Tadexo

Gaduła
Punktów
6
Poczytałem trochę i bardzo fajne to forum, ale czasem obrazki brzydkie. Mój chłopak się bardzo śmiał z tego jak mu pokazałem :)
Mój chłopak znaczy Pana syn? Bo brzmi to trochę dziwnie jak mężczyzna mówi, moj chlopak :D

apollo13

Początkujący
Punktów
0
Bardzo Pan niegrzeczny jest. Bardzo mi przykro się zrobiło. To nie jest moja wina. A jak Panu to bardzo przeszkadza to proszę to zachować dla siebie. Ja nie wyzywa Pana od heterykow.

apollo13

Początkujący
Punktów
0
I panie Diagbox10, jeśli Pan taki ciekawy, to napiszę, że tak.
Jestem gejem jak mój ojciec :)

pasieczny_wawa

Początkujący
Punktów
0
a ja mam w to wywalone jakiej kto jest orientacji, dopoki nie narzuca tego innym. A jak ktoś ma z tym problem to znaczy, że sam ze soba ma problem i musi sie dowartościować cisnąc innych. Jego sprawa kim jest. W domu kazdy może nawet z Kozą spać i dopoki nie robi tego publicznie to wszystko jedno.

Aśka80

Uczestnik
Punktów
29
Miasto
Chełmno
Przepraszam za "pokojówkę" - wczorajszą troszkę mnie poniosło :joyful:;):wacky:. Nie myślałam ,że za taki obrazek dostanę upomnienie ..hmm dziwne ,ale itak mi się tu podoba .. IMG-20181016-WA0002.jpg

Aśka80

Uczestnik
Punktów
29
Miasto
Chełmno
Bycie gejem to chyba sprawa osobista, na ch.uj drążycie temat :D
Jak najbardziej to osobista sprawa , każdy człowiek ma prawo do bycia szczęśliwym ..póki nie buduje szczęścia kosztem innych osób..osobiście nic nie mam do gejów ...jeśli nikomu krzywdy nie wyrządzają to niech sobie żyją swoim życiem . .tylko nie rozumiem dlaczego akurat tutaj napisałeś o swojej orientacji seksualnej..hmmn :bored:

wodka_lover

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Poznań
Jak najbardziej to osobista sprawa , każdy człowiek ma prawo do bycia szczęśliwym ..póki nie buduje szczęścia kosztem innych osób..osobiście nic nie mam do gejów ...jeśli nikomu krzywdy nie wyrządzają to niech sobie żyją swoim życiem . .tylko nie rozumiem dlaczego akurat tutaj napisałeś o swojej orientacji seksualnej..hmmn :bored:
Ja? :D Ja nic nie pisałem :D Ja tylko mam wodka_lover ale to nie wiem czy podchodzi pod orientacje :D :D :D

apollo13

Początkujący
Punktów
0
Ale ja odpowiedziałem tylko na pytanie Pana tadexo. Przepraszam jeśli urazilem.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
a to ciekawe. teraz mam bardzo mało czasu na czytanie, ale kiedyś potrafiłem wciągać nawet po 200 stron dziennie. ale do czego zmierzam.

wychodzi na to, że ty czytasz jedną książkę cały czas.
są 3 możliwości:
1. wolno czytasz.
2. książka jest tak ciekawa, że czytasz ją na okrągło.
3. albo starasz się akurat tą książkę zareklamować.

:)

Aśka80

Uczestnik
Punktów
29
Miasto
Chełmno
a to ciekawe. teraz mam bardzo mało czasu na czytanie, ale kiedyś potrafiłem wciągać nawet po 200 stron dziennie. ale do czego zmierzam.

są 3 możliwości:
1. wolno czytasz.

:)

są 3 możliwości:
1. wolno czytasz.

są 3 możliwości:
1. wolno czytasz.

Czytam wiele książek Ale ta jest godna polecenia ;). "Skazane na potępienie"-kolejna książka oparta na faktach..warto przeczytać..

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
"kolejna książka oparta na faktach"

o cholera, tego się nie spodziewałem.
tylko nie mów, że na autentycznych. :)

namówiłaś mnie. po ile sprzedajesz? :p

Do góry Bottom