• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

logan124

Gaduła
Punktów
21
Miasto
promóję mondryh
"co robicie w wolnych chwilach?
Ja polubiam miszczów mehaniki.
PS. Jakiś janusz moderator hyba mnie zbanował na cały miesionc, nie wiem za co, grzeczny byłem przecierz, rzadnych wólgaryzmów co mi zarzucano, Tródno, taki "lajf".

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
"co robicie w wolnych chwilach?
Ja polubiam miszczów mehaniki.
PS. Jakiś janusz moderator hyba mnie zbanował na cały miesionc, nie wiem za co, grzeczny byłem przecierz, rzadnych wólgaryzmów co mi zarzucano, Tródno, taki "lajf".
W oczy szczypie twoja ortografia...a raczej jej brak...:D

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
W jakim sensie

polskie auto

Ostatnia edycja:

slawek2007.28

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
429
Miasto
Okolice Ostrołęki
A ja teraz zapale papierosa wypije piwo.a jak starczy czasu to sie porobi cos :)

Wiem że z rana jak śmietana ale jest jeden minus, trzeba być mobilnym przez resztę dnia no i trzeźwo myśleć. Bo już te czasy minęły gdzie walił się 0.7 i jeszcze można było w Borewicza i podjechać tu i tam legalnie.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Ba.wiadoma sprawa;) ja tam kiedys swiety nie bylem i przerabialem temat no mozna by powiedziec na 5plus:)
Ale kiedys flacha na warsztacie to przeciez byla norma za gorzałe wszystko mozna bylo zrobic czy zalatwić.jak to u nas mawiają w regionie SSM (stara szkola mechanikow) weekend zaczynał sie od środy.
Teraz czym czlowiek starszy mądrzeje.kobieta za ryj trzyma i za kołnierz wylać nie da.nie chodzi tu o pantoflarstwo.ale jak picie to nie robota bo to w parze nie idzie.

Do góry Bottom