nie przekonasz mnie ,jestem innego zdania .... TEN GORSZY SORT !Chlanie to nie okradanie. A podatki płace. Uwazasz ze to 21 wiek opluwanie tradycji i wiary .
nie przekonasz mnie ,jestem innego zdania .... TEN GORSZY SORT !Chlanie to nie okradanie. A podatki płace. Uwazasz ze to 21 wiek opluwanie tradycji i wiary .
wczoraj przejeżdżałem przez taką wioskę gdzie jest znany warsztat ślusarski , tam do 12 robią a potem śniadanie i już nie bardzo robią - w PRACY - co se chłop powiesił ? GŁOSUJĘ NA PIS - kościół katolicki od wieków blokował naukę : medycynę , oświatę , kto był palony na stosie ? naukowcy - to jest siła wsteczna , promował zacofanie i zabobon [ po cichu ] ciemnym ludem lepiej władać , dać 500 , na pewno w pijanym widzie będzie głosować prawomyślnie
ja patrzę do przodu historie znam dość dobrze .... nie oglądam sie na innych ,nie zazdroszcze ,ale szlag mnie trafia jakie kłody obecnie NAM małym rząd wali pod nogi !!! -czy nie mam racji???generalnie takie tematy omijam , bo widze ze historia to przedmiot ktorego w szkole nie lubiles , a obecnie sie niczym nie interesujesz za bardzo.
przestan p.......c , i nie patrz na innych a na swoj interes , a jak tak bardzo w oko kluje ze ktos ma a ty nie , to idz jego sladem i zobaczymy czy bedzie dalej fajnie.

Hehe, opisałes dokladnie sytuację jaka jest teraz. Hehehe, ja pierdziele, czy ty tego nie widzisz?Lepiej jak był system gdzie usmiechniety pan DT dawał 10zl do reki i mówił masz kochany a z tylnej kieszeni wyciągał 30.
Ja nie powiedziałem że mi źle. Jest mi bardzo dobrze nawet. Jak by było źle to szukał bym innego zajęcia. Narzekają ci, co jak im się kierunku nie pokaże, to nie wiedzą co robić.Jak źle to zamykać interesy i na 500 plus zapraszam. Komuchom tylko przed 90 rokiem bylo dobrze
Teraz cwaniacy sa ignorowaniPrzez osiem ostatnich lat Polki i Polacy byli ignorowani...... a teraz ?
Ustalamy ze ruskie maja oddać tupolewa i co? Oni mają to w kakale