toomii76
toomi
Żeby Ci się chciało, wcale Ci się nie musie chcieć. Wystarczy żeby Ci się chciało.
Vicia, chce nie chce, moja pasjaŻe wam się chce jeszcze na siłkę chodzic, podziwiam
po za tym ludzi tylu poznałem, że szok. Bardzo fajna i mila atmosfera. Ludzie od nastolatków po starych pryków po 50 czy nawet 60 lat. Nie rozchodzi wlaśnie o wiek, tylko o to jak napisaleś " że wam się chce" a po paru latach wejście na 4 piętra będzie graniczyło z cudem
Forma forma i jeszcze raz trzymać formeWszystko w swoich granicach możliwości.spoko spoko, to bardzo dobry nałóg. kiedyś fizykoterapeutka wyjasniła mi o co w tym chodzi.
jeśli nie jest to pakowanie na głupa, to samo zdrowie.
Ważne ruszać się, nie tylko siłownia. Fitness, cross, biegi itp itd sport to zdrowieU mnie też siłka otwarta...Teraz ostatnio to tak tylko dla zdrowotności 2 x w tygodniu latam...bo mnie leń trochę złapał i sporo roboty w robocie to się nie chce...
Ale się poprawię...obiecuję...![]()

O to łobuzy..Ja nie chodzę na siłownię bo tam nie ma piwa, a jak raz przylazłem ze swoim to mnie wyrzucili. :/
Daj fotki jakieś jak przy takim coś będziesz robil, dwójki były w cabrio?czasem robie coś w takim, 1,6 w cabrio
Tak.to to majster wiem bo taka mam...ale ..dwójka to była? 3 i 4 też występowała ale czy dwójka też?jedynka nawet była w cabrio.
www.encyklopedia.moto.pl