Encore
Moderator
- Porady
- 1
- Punktów
- 580
Encore co ma do analfabetyzmu polityka?
Człowieku, w poprzednich twoich postach to nawalone masz błędów ortograficznych jak meserszmit dziur po kulach w bitwie o Anglię. A czepiasz się takich bzdet. Szukać mi się nie chcę i cię ośmieszać bo szkoda mojego czasu na twoją inteligencję. Bye ByeMechanika i technika robotyczna to mój świadomy wybór a nie powołanie, może w głębi duszy jestem polonistą? Kto wie..Poza tym zdecydowana większość ludzi na świecie wie jakich słów używać bo po prostu zna ich znaczenie a u Ciebie jak krew w piach. Ale masz rację, nasza dalsza konwersacja nie ma najmniejszego sensu albowiem Twoja erudycja nie jest adekwatna do poziomu mojej inteligencji.
Pozdrawiam serdecznie![]()
Kurde, wiedziałem że jakiś haczyk jest :/ a my tu z somsiadem taki żeśmy byznes plan rozpisali przy litrze, że ojaciępiedrolę.. eeech..![]()
Ostatnia edycja:
Poza tym zdecydowana większość ludzi na świecie wie jakich słów używać bo po prostu zna ich znaczenie a u Ciebie jak krew w piach. Ale masz rację, nasza dalsza konwersacja nie ma najmniejszego sensu albowiem Twoja erudycja nie jest adekwatna do poziomu mojej inteligencji.