Vicia
Zweryfikowany Mechanik
Czyli matka i dwie corki
A w czym widzisz problem? Wszystkie mają taki sam zestaw walorów, takie same jednostki centralne, być może trochę inne wymagania ale podstawowe potrzeby takie sameA jak jedna ma 24 druga 28 a trzecia 47 to co robić?

Wszystko zostanie w rodzinieCzyli matka i dwie corki

To dobrze, nie będzie konfliktu grupy krwi, może nawet się zaprzyjaźnią ze sobąObce dla siebie. Jedna juz badałem
Najlepszym sposobem na kaca jest wcześniej nie pięć . Można pić na okrągło wtedy nie ma kaca .Ja się dziś ledwo podniosłem po paru dniach picia![]()
posprawdzali papiery i poszli sobie, jeszcze jeden łysy pierTolnął tekstem, żeby ćwiczyć w maskach, wszyscy go wyśmiali, a Krzysiu koks dał mu hantelki 40 kg i tekstem do niego " Masz, pokaż i nie cwaniakuj" ogon skulił, obrócił się na pięcie i tyle ich było 
Wojna polsko polskaDzisiaj paru sobie przejebało.
nie wiadomo o co poszłoPoszło o to, że przedsiębiorcy przynieśli trumnę przed oddział sanepiduWojna polsko polskanie wiadomo o co poszło
Tego gościa obezwładnili bo sięgnął pod kurtkę z tego co zauważyłemPoszło o to, że przedsiębiorcy przynieśli trumnę przed oddział sanepidu

Ja nikogo nie bronię ale czemu całego wideo nie pokażą tylko jak już interweniuję dany policjant? I to prawie na każdym wideo w internecie hmm,, nevermindTego gościa obezwładnili bo sięgnął pod kurtkę z tego co zauważyłem![]()
Arni, kiedy jest sięgnięcie, a kiedy pies się na niego rzucił...Tego gościa obezwładnili bo sięgnął pod kurtkę z tego co zauważyłem![]()
mają refleks anemika...
Wszyscy są źli, tylko ci co mają kamery są poszkodowaniJa nikogo nie bronię ale czemu całego wideo nie pokażą tylko jak już interweniuję dany policjant? I to prawie na każdym wideo w internecie hmm,, nevermind
władza zawsze jest zła bo ma władzę