Nie ma to jak najprawdziwsza prawda i tylko prawda jedynie słusznej, prawej i sprawiedliwej oraz ojczystej tv. Niechaj św. Jarosław będzie z wami.
Z tymi cenami to się zgadzaAle dobrze żeś uciekł z tej biedy pawcar. Zabierz kolegow do ziemi obiecanej
ale tu akurat w tym nie ma winy PiS u bo już od lat wszystko jest taniej w Lidlu angielskim niż polskimWolałeś POjebów? Miałeś lepiej? I nie chodzi mi o to że bronię PiS-u...chmm...dla mnie niech sobie rządzi kto chce byle normalnie...No ciekawe...
Bo od lat rządzą pisdzielce... ale nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne czarne...
Wyświetl załącznik 40137
no nie pokumałeś...napisałem że mi to lotto, ale nie można też krytykować wszystkiego, raczej sam widzisz 0-1, podniosą próg podatkowy to nie będę płacił podatku bo się załapię. Poprzednicy mi nic nie pomogli tylko zajumali, ci też nie wszystko mi pasuje....więc chyba nie za bardzo mnie zrozumiałeś...lewaków nie cierpię a gdybym miał iść dzisiaj na wybory? Nie poszedł bym.A nie bronisz...
Twoje myślenie jest zero- jedynkowe... jak ktoś wytyka błędy pisu, to oznacza, że z automatu jest za po...?
Czyli ci jak najbardziej paszą te nowe podatki ?
Wyświetl załącznik 40154
Na kogo byś poszedł zagłosować? Na Hołownie?Następna POII? Tak pytam...nie bardzo jest na kogo głosować. Podejście mam Konserwatywne...No jak tłuczesz w większości na czarno, a wykazujesz tylko to co musisz na papierze, to pewnie nie będziesz płacił podatków... ale wyobraź sobie, że niektórzy zarabiają - o zgrozo średnią krajową i to na papierze - to oni już nie będą tak szczęśliwi...podniosą próg podatkowy to nie będę płacił podatku bo się załapię.

To lepiej głosować od 30 lat na tych samych ?nie bardzo jest na kogo głosować

Do czego konserwatywne ?Podejście mam Konserwatywne...
no, Diag ci napisał...lepiej o polityce nie gadajmy bo to wielkie G....zobacz na mojego posta z Audi A6C7 i coś mądrzejszego wymyśl bo nie chcę przy tej mendzie tydzień siedzieć...No jak tłuczesz w większości na czarno, a wykazujesz tylko to co musisz na papierze, to pewnie nie będziesz płacił podatków... ale wyobraź sobie, że niektórzy zarabiają - o zgrozo średnią krajową i to na papierze - to oni już nie będą tak szczęśliwi...
Tak dla przypomnienia średnia krajowa to 5637,34 zł (brutto), co daje nam na łapę - 3 994 PLN netto... w ch...j kasy co ?
To lepiej głosować od 30 lat na tych samych ?
Do czego konserwatywne ?

Tyczy się to również pedałowania katabasów i ich pedofilii, czy wasz konserwatyzm ich nie dotyczy, bo takie zachowania są normą w środowiskach konserwatywnych ?Woodo konserwatywnie to znaczy brak akceptacji wynaturzen. Typu drag queen na ulicach i inne syfy

Oczywiście, że trzeba gadać, bo polityka przekłada bezpośrednio na nasze życie...lepiej o polityce nie gadajmy bo to wielkie G.
oczywiście nie mówię o jakiś kłótniach, ale o normalnej dyskusji opartej na faktach...
w moim nie dotyczy a i czarny w sutannie wpierdolkę dostanie bo ma dawać przykład...tylko jeszcze takiego nie trafiłem.Tyczy się to również pedałowania katabasów i ich pedofilii, czy wasz konserwatyzm ich nie dotyczy, bo takie zachowania są normą w środowiskach konserwatywnych ?![]()
Skąd wiesz kto ci w niedzielę eucharystję podaje...i czarny w sutannie wpierdolkę dostanie bo ma dawać przykład...tylko jeszcze takiego nie trafiłem.

no to moje podejście już znasz....wszystkie wynaturzenia i wpierdolka...Tyczy się to również pedałowania katabasów i ich pedofilii, czy wasz konserwatyzm ich nie dotyczy, bo takie zachowania są normą w środowiskach konserwatywnych ?
Automatyczne połączenie postów:
Oczywiście, że trzeba gadać, bo polityka przekłada bezpośrednio na nasze życie...oczywiście nie mówię o jakiś kłótniach, ale o normalnej dyskusji opartej na faktach...
![]()
nie podaje bo nie podchodzę....jak bym rybny poczuł to szybko bym eucharystię zakończyłSkąd wiesz kto ci w niedzielę eucharystję podaje...![]()

Skąd wiesz ile dokładnie zarabiamna łapę - 3 994
Jak ma dawać przykład jeśli nie żyje jak przeciętny człowiek?bo ma dawać przykład
Domyśliłem się...Skąd wiesz ile dokładnie zarabiam![]()