• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

co robicie w wolnych chwilach?

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
To teraz wziąć sobie można ołówek i kartkę, sprawdzić ceny w PL i za granicą...
Jakim cudem w PL zawsze jest drożej ?

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
ale tu akurat w tym nie ma winy PiS u bo już od lat wszystko jest taniej w Lidlu angielskim niż polskim
No ciekawe...:)
Bo od lat rządzą pisdzielce... ale nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne czarne...:)

lista.jpeg

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw

Załączniki

• z23278623V,Pralka-Frania.jpg
    z23278623V,Pralka-Frania.jpg
    214,8 KB · Wyświetleń: 8

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Wolałeś POjebów? Miałeś lepiej? I nie chodzi mi o to że bronię PiS-u
A nie bronisz...:)
Twoje myślenie jest zero- jedynkowe... jak ktoś wytyka błędy pisu, to oznacza, że z automatu jest za po...?:)
Czyli ci jak najbardziej paszą te nowe podatki ?:)

images (4).jpg

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
A nie bronisz...:)
Twoje myślenie jest zero- jedynkowe... jak ktoś wytyka błędy pisu, to oznacza, że z automatu jest za po...?:)
Czyli ci jak najbardziej paszą te nowe podatki ?:)

Wyświetl załącznik 40154
no nie pokumałeś...napisałem że mi to lotto, ale nie można też krytykować wszystkiego, raczej sam widzisz 0-1, podniosą próg podatkowy to nie będę płacił podatku bo się załapię. Poprzednicy mi nic nie pomogli tylko zajumali, ci też nie wszystko mi pasuje....więc chyba nie za bardzo mnie zrozumiałeś...lewaków nie cierpię a gdybym miał iść dzisiaj na wybory? Nie poszedł bym.:) Na kogo byś poszedł zagłosować? Na Hołownie?Następna POII? Tak pytam...nie bardzo jest na kogo głosować. Podejście mam Konserwatywne...

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
podniosą próg podatkowy to nie będę płacił podatku bo się załapię.
No jak tłuczesz w większości na czarno, a wykazujesz tylko to co musisz na papierze, to pewnie nie będziesz płacił podatków... ale wyobraź sobie, że niektórzy zarabiają - o zgrozo średnią krajową i to na papierze - to oni już nie będą tak szczęśliwi...:)
Tak dla przypomnienia średnia krajowa to 5637,34 zł (brutto), co daje nam na łapę - 3 994 PLN netto... w ch...j kasy co ?:)
nie bardzo jest na kogo głosować
To lepiej głosować od 30 lat na tych samych ?:)
Podejście mam Konserwatywne...
Do czego konserwatywne ?

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
No jak tłuczesz w większości na czarno, a wykazujesz tylko to co musisz na papierze, to pewnie nie będziesz płacił podatków... ale wyobraź sobie, że niektórzy zarabiają - o zgrozo średnią krajową i to na papierze - to oni już nie będą tak szczęśliwi...:)
Tak dla przypomnienia średnia krajowa to 5637,34 zł (brutto), co daje nam na łapę - 3 994 PLN netto... w ch...j kasy co ?:)

To lepiej głosować od 30 lat na tych samych ?:)

Do czego konserwatywne ?
no, Diag ci napisał...lepiej o polityce nie gadajmy bo to wielkie G....zobacz na mojego posta z Audi A6C7 i coś mądrzejszego wymyśl bo nie chcę przy tej mendzie tydzień siedzieć...:D

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Woodo konserwatywnie to znaczy brak akceptacji wynaturzen. Typu drag queen na ulicach i inne syfy
Tyczy się to również pedałowania katabasów i ich pedofilii, czy wasz konserwatyzm ich nie dotyczy, bo takie zachowania są normą w środowiskach konserwatywnych ?:)
Automatyczne połączenie postów:

lepiej o polityce nie gadajmy bo to wielkie G.
Oczywiście, że trzeba gadać, bo polityka przekłada bezpośrednio na nasze życie...:) oczywiście nie mówię o jakiś kłótniach, ale o normalnej dyskusji opartej na faktach...:)

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
Tyczy się to również pedałowania katabasów i ich pedofilii, czy wasz konserwatyzm ich nie dotyczy, bo takie zachowania są normą w środowiskach konserwatywnych ?:)
w moim nie dotyczy a i czarny w sutannie wpierdolkę dostanie bo ma dawać przykład...tylko jeszcze takiego nie trafiłem.

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw

Oczywiście, że trzeba gadać, bo polityka przekłada bezpośrednio na nasze życie...:) oczywiście nie mówię o jakiś kłótniach, ale o normalnej dyskusji opartej na faktach...:)
no to moje podejście już znasz....wszystkie wynaturzenia i wpierdolka...

Skąd wiesz kto ci w niedzielę eucharystję podaje...:)
nie podaje bo nie podchodzę....jak bym rybny poczuł to szybko bym eucharystię zakończył :D

Do góry Bottom