Podrzuć jakąś fotkę z obrazem z tego, też bym chętnie coś kupiłKupiłem niecały miesiąc temu i jestem zadowolony. Obraz jest naprawdę dobry, ale oczywiście jak w każdej takiej kamerze na ekranie lepiej wygląda niż zapisany plik na karcie. Mam wersje z przewodem 2m.
kamera dzisiaj mi doszła już, mega szybko bo wczoraj zamówiłem. Obraz bardzo dobry, jestem zadowolony z niej. Sama jakość rączki i innych elementów mega spoko jakościowo, polecam Wam panowie po fachu, pozdroPodrzuć jakąś fotkę z obrazem z tego, też bym chętnie coś kupił
zapomniałem dodać, że zamówiłem model Visixon Blaster 3.9mm z ruchomą głowicą, 1 metr, pozdrokamera dzisiaj mi doszła już, mega szybko bo wczoraj zamówiłem. Obraz bardzo dobry, jestem zadowolony z niej. Sama jakość rączki i innych elementów mega spoko jakościowo, polecam Wam panowie po fachu, pozdro

Fajnie działa obrót kamerą i jakość obrazu zadowalająca 
Tez zwróciłem na to uwagę ale nie chciało mi się klepaćciekawe, że akurat oba panowie: waldek i wladek
zarejestrowali się w odstępie jednej nocy i tak obydwoje pieją tylko na temat tej kamerki. do tego każdy post zawiera pochwałę i nazwę
firmy. nie chcę być złośliwy i mam nadzieje, że się mylę.