• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Cos do bmw

Gcienki

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
Polska
Inpa robi do 2008 bo sam robię ale to nieco lichy programik taka podstawa zobaczyć sobie czy są błędy, podglądnąć sobie na live ale da się żyć i coś tam nim zrobić. Widziałem też w akcji icoma z ryżowego kraju idzie jak szalony a jakie możliwości ma tylko 2 tys trzeba wywalić.

Robert722

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Ciechocinek
Inpa robi do 2008 bo sam robię ale to nieco lichy programik taka podstawa zobaczyć sobie czy są błędy, podglądnąć sobie na live ale da się żyć i coś tam nim zrobić. Widziałem też w akcji icoma z ryżowego kraju idzie jak szalony a jakie możliwości ma tylko 2 tys trzeba wywalić.
Caly pakiet inpa czyli tez ncs expert plus winkfp to potezne narzedzie do diagnostyki, adaptacji, kodowania i programowania..lichy programik..heh, dobre..trzeba umiec uzywac i tyle

Gcienki

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
Polska
Masz rację ja nie umie

Caly pakiet inpa czyli tez ncs expert plus winkfp to potezne narzedzie do diagnostyki, adaptacji, kodowania i programowania..lichy programik..heh, dobre..trzeba umiec uzywac i tyle
jak napisałeś cały pakiet a co zrobisz sama inpa bez dodatkow

Do góry Bottom