• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Crafter 2008 rok

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
667
Miasto
WLKP
Mam taki dziwny przypadek.Cos sie działo w lewym przednim kole i klijent załozył nowy czujnik i jak ruszy to łapie błąd.W parametrach na postoju wartosc predkosci skacze od 0 do 5 km.Wyjałem go z piasty i to samo.Kazałem mu kupic z innej firmy.Przywiozł Ate i Delphi i na nich to samo.Załozyłem kupione jeden po prawo i drugi po lewo i teraz dwa przednie koła pokazują na postoju.Po zapieciu po prawo ori tylko lewa liczy znowu a po prawo dobrze.O co tutaj moze chodzic.Czy musi byc jakis dedekowany czujnik pod ten model.

Mesiek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
469
Miasto
PLE
Mam taki dziwny przypadek.Cos sie działo w lewym przednim kole i klijent załozył nowy czujnik i jak ruszy to łapie błąd.W parametrach na postoju wartosc predkosci skacze od 0 do 5 km.Wyjałem go z piasty i to samo.Kazałem mu kupic z innej firmy.Przywiozł Ate i Delphi i na nich to samo.Załozyłem kupione jeden po prawo i drugi po lewo i teraz dwa przednie koła pokazują na postoju.Po zapieciu po prawo ori tylko lewa liczy znowu a po prawo dobrze.O co tutaj moze chodzic.Czy musi byc jakis dedekowany czujnik pod ten model.
Ty mam takiego samego pacjenta. Wymyśliłeś coś?

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
667
Miasto
WLKP
Nie takie czujniki były.Ustalony jaki powinien byc i jest ok.

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
667
Miasto
WLKP
W Intercarsie dopiero kolega dobrał i pasował.Klijent tez dwa wziął w Intercarsie i było zle.

Do góry Bottom