A dużą masz polisę ubezpieczeniową na życie?Mam pytanie czy jest możliwość jakas aby wbic sworzen w wachacz i przejechac ok 1,5 km do warsztatu? Czy laweta?

Jak by co z tym zrobił??bez przesady, jakby to wcinął lewarkiem to 1,5km. można sie dotelepać
ja sam mam dwie audice na wielowachaczu i kiedyś się zastanawiałem co się stanie jeśli wyskoczy swozeńWitam. Mam taka nieciekawa sytuacje. Zawracałem koło domu, nagle usłyszalem huk, kierownica skreciła w lewo i stało sie takie cos. Mam pytanie czy jest możliwość jakas aby wbic sworzen w wachacz i przejechac ok 1,5 km do warsztatu? Czy laweta? Wyświetl załącznik 36114 Wyświetl załącznik 36115
także spóbuj go wcisnąć i jedź dalej, zobaczymy co się stanieMoze i tak. No ja nie mam problemu z diagnozą i zawsze czuje podczas jazdy ze cos jest nie tak. Regeneracja wachacza to jakies 100zl (tak regeneracja bo nowe mniej wytrzymuja niz zregenerowane)i zazwyczaj pada dolny tzw "banan".ja nie miałem tylko je naprawiam. najczęściej przy wycenie naprawy tego zawieszenia zostaje prawie opluty.
poza tym wcale nie tak łatwo to zdjagnozować, nie prawda że stuka i daje sygnały że coś sie urwie, i nie prawda że diagności na skp potrafią to odpowiednio wyszarpać. fajne to było jak wyjechało z fabryki, ale to było dawno, 10/15/20 lat wstecz.