blayders
Zweryfikowany Mechanik
No bo kia teraz jest na topie . W USA zdobyła pierwsze miejsce jeśli chodzi o bezawaryjność .
Niestety nie znam się na silnikach co do skrzyń mogę się wypowiedzieć automatów. Jeżdżę wersja ev i tez gwarancja wymiata. Jeśli faktycznie będzie uznawanaA jeździsz jaką dokładnie, tą 1.0 120Km?
No to w UK tak z automatu nie jest (chociaz sprzedawca bedzie wciskal ze jest). Trzeba dokupic sobie dodatkowe ubezpieczenie, zeby byc na 100% pewnym ze to jest honorowane, inaczej mozna sie przewiezc.W przypadku kia (7 lat gwarancji ) i Hyundai (5 lat gwarancji ) gwarancja bez większego problemu jest przenoszona po Europie . Patrzyłeś na kia Ceed albo Stonic .t
W 1.3 tce jest ten sam problem z łańcuszkiem a tak poza tym to jeździ , do taczki się nadaje ,ale kadjar to lekka przesada. Będzie palił jak smok i zero dynamiki w nim .Temat starawy ale aktualne pytanie o silnik 1,3 tce w Renault Kadjar, kolega chce kupić taki 2 letni z przebiegiem 18000 km
coś się wypowiecie bo ja nie miałem styczności poza 0,9 tce w którym padają łańcuszki rozrządu
Tak też myślałem, i tak powiedziałem,W 1.3 tce jest ten sam problem z łańcuszkiem a tak poza tym to jeździ , do taczki się nadaje ,ale kadjar to lekka przesada. Będzie palił jak smok i zero dynamiki w nim .