• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

czyszczenie magazynu sprzedam rozne programatory

fifii69

Gaduła
Punktów
17
Miasto
UK
sprzedaje te sprzety poniewaz mi sie dubluja lub sa uszkodzone lub mam to samo w oryginale moze komus cos sie przyda

prosze czytac opis,

w razie pytan reszta na pw

nowy orange5 ze wszystkimi adapterami klon
nowy cgdi prog 9s12 z adapterami
nowy ktag 6.070 caly zestaw kabli
nowa wtyczka obd autel ap200
nowy iprog z kluczem usb i adapterami , mozna zmieniac SN
tango full 1.07

uszkodzone:
2sztuki sonda renault can clip + 2 kable ktore sa standardowo w zestawie obd2 + do starszych renowek - (usterka polega na tym ze usb jest zle wykrywane mozna zainstalowac tylko 2 sterowniki a powinny byc 4 standardowa usterka)

ICOM bmw + kable (obd2 i okragla wtyka do starszych aut) - uszkodzony didody LED swieca ale urzadzenienei jest wykrywane jako karta sieciowa

nowy ktag 6.070 nowy caly zestaw kabli itp ale uszkodzony firmware wysypalo sie przy polaczeniu z netem i teraz jest sn 5555555

mpps v21 uszkodzony nie komputer nie widzi go po podlaczeniu usb

reszta na pw

fifii69

Gaduła
Punktów
17
Miasto
UK
maly update zostalo jeszcze

tango full 1.07
nowy orange5 ze wszystkimi adapterami klon
nowy cgdi prog 9s12 z adapterami
nowa wtyczka obd autel ap200 ze starym sn mozna sobie zaaktywowac do full

uszkodzone:
1sztuka sonda renault can clip + 2 kable ktore sa standardowo w zestawie obd2 + do starszych renowek - (usterka polega na tym ze usb jest zle wykrywane mozna zainstalowac tylko 2 sterowniki a powinny byc 4 standardowa usterka)

ICOM bmw + kable (obd2 i okragla wtyka do starszych aut) - uszkodzony didody LED swieca ale urzadzenienei jest wykrywane jako karta sieciowa

nowy piasini z kompletem adapterow
nowy renolink
vag pin reader male urzadzenie czerwone z lcd

fifii69

Gaduła
Punktów
17
Miasto
UK
update zostalo mi

X100 proS obdstar immo licznik klucze w konfiguracji CDE czli full z kompletem adapterow
orange5 ze wszystkimi adapterami klon
galletto v54

piasini z kompletem adapterow

Programator kluczy t300 z dapterami

uszkodzony ICOM bmw + kable (obd2 i okragla wtyka do starszych aut) - uszkodzony didody LED swieca ale urzadzenienei jest wykrywane jako karta sieciowa

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Hmm może i jestem upierdliwy, ale czy w jednym poście nie zmieściłoby się to wszystko? 3 posty pod rząd to chyba łamanie ogólnego regulaminu forum, tzw spam? Jest taka opcja jak edytuj post, chyba kolega nie wie?

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
@Encore - edytować można tylko przez krótki okres czasu bezpośrednio po napisaniu posta. Ja osobiście nie widzę nic złego w pisaniu posta pod postem celem aktualizacji stanu magazynowego w tym przypadku.

fifii69

Gaduła
Punktów
17
Miasto
UK
gdybym mial edytowac miesac temu napisany post (ogloszenie) nie mialo by to najmniejszego sensu bo juz nikt by tego nie przeczytal,

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Zwracam honor, nie spojrzałem na daty.

passer89

Nowy
Punktów
0
Miasto
Orzesze
fifii69
update zostalo mi

X100 proS obdstar immo licznik klucze w konfiguracji CDE czli full z kompletem adapterow
orange5 ze wszystkimi adapterami klon
galletto v54

piasini z kompletem adapterow

Programator kluczy t300 z dapterami

uszkodzony ICOM bmw + kable (obd2 i okragla wtyka do starszych aut) - uszkodzony didody LED swieca ale urzadzenienei jest wykrywane jako karta sieciowa

ile za orange 5

Do góry Bottom