marcintetra
Początkujący
Witam serdecznie Forumowiczów
jestem tutaj nowy,mam na imię Marcin(przedstawiłem się w ogólnym) i mam wielką prośbę o podpowiedzenie mi w tytułowej sprawie. Chcę wyczyścić wtryski w moim Golfiku VI 2.0 TDI 140 kM z DSG ale tak bez ich demontażu - zakupiłem płyn Diesel Spulung firmy Liqui Moly i za pomocą systemu odłączonych rurek z filtra paliwa bezpośrednio tym środkiem zadziałać. Podobnie jak na tym filmiku
.
Tylko jako laik nie wiem gdzie podpiąć te dodatkowe rurki...podsyłam fotkę mojego silnika.
Bardzo proszę o konkretne wskazanie miejsc podpięcia.
jestem tutaj nowy,mam na imię Marcin(przedstawiłem się w ogólnym) i mam wielką prośbę o podpowiedzenie mi w tytułowej sprawie. Chcę wyczyścić wtryski w moim Golfiku VI 2.0 TDI 140 kM z DSG ale tak bez ich demontażu - zakupiłem płyn Diesel Spulung firmy Liqui Moly i za pomocą systemu odłączonych rurek z filtra paliwa bezpośrednio tym środkiem zadziałać. Podobnie jak na tym filmiku Tylko jako laik nie wiem gdzie podpiąć te dodatkowe rurki...podsyłam fotkę mojego silnika.
Bardzo proszę o konkretne wskazanie miejsc podpięcia.

chyba, że sama ssie ale wtedy brak pompki w zbiorniku i bez sensu przewody łączyć...