• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Delphi, Launch, TEXA - coś za około 10tyś

Robertosss5656

Początkujący
Punktów
0
Fajny sprzęcik, ale chyba jednak za drogi :/ hmm czyli xtool z unowersalnych? Bo myślałem Jeszce o autel ale nie mam porównania?

slawek2007.28

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
429
Miasto
Okolice Ostrołęki
O tym wiele nie powiem. Na scanie pracuję na codzień, robi Azję USA, z pojedyńczych fajny do forda np. Pompy. Zastępuje VCDSA.

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Piszesz na podstawie IC4 ?
IC5 ...inna bajka z AD

david2291

SuperMechanior
Punktów
114
Mam Launch i texe na idc5 że świeża aktualizacją.Z Launch jestem jak najbardziej zadowolony chociaż nie da się tylko na nim oprzeć całego warsztatu.Co do texy to jestem trochę rozczarowany bo oczekiwałem czegoś więcej ale da się na tym pracować

K3x

Nowy
Punktów
0
Mam ten sam dylemat i ta samą sytuację co kolega który rozpoczął ten temat. Szukam ORYGINALNEGO sprzętu do diagnostyki do około 15 000 brutto. Myślałem o Launchu i Delphi. Głównie zajmuję się handlem samochodami uszkodzonymi raczej nie starszymi niz 10 lat ,dużo nowych i kilkuletnich. Sprzęt potrzebny mi jest do diagnostyki kasowania błędów ,usuwania poduszek przynamniej w tych modelach w których to możliwe z poziomu testera, podglądanie pracy turbosprężarki ,wtryskiwaczy, kasowanie blokad uderzeniowych. Chciałbym żeby ten sprzęt miał jak najwięcej opcji. Proszę nie pisać że do handlu samochodami nie potrzebuje oryginalnego sprzętu bo wystarczy mi do kasowania błędów jaki chinol. Jeśli chodzi o opcje tabletu typu launch trochę niepokoi mnie sam tester który jest tabletem i zastanawiam się czy po kilku latach nie będą miały problemu z baterią i czy jest wymienialna.

fazior

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Rzeszow
Witam forumowiczów odświeżę kotleta . Mam pytanie odnośnie testera. miałem już trzy na testy i nie mogę sie zdecydować co wziąśc . Może ktoś cos podpowie. miałem nowego Launcha ale tłumaczenie w tym sprzecie tragedia miałem cdif3 i tu normalnie po polsku ale nie wiem co do obsługi ilości pojazdów i miałem texe i nie wiem na co sie zdecydować który z tych trzech czy poprostu kupic jakiegoś maxidasa , autoscana i bedzie podobnie za mniej pln. Pomozecie???

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Kogo pytasz

O tak

Załączniki

• Screenshot_2019-11-04-17-53-08.png
    Screenshot_2019-11-04-17-53-08.png
    492,7 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
Do góry Bottom