• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Diagnoskopy samochodowe - zestawy.

Kejkoo

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków
Witam. Jestem nowy na forum. Interesuję się diagnostyką samochodową. Chciałbym kupic jakiś zestaw diagnostyczny. Mam do wyboru:

1) http://allegro.pl/diagnoskop-programator-korekta-licznika-dpf-klucze-i6210462804.html
2) http://allegro.pl/profesjonalny-diagnoskop-autel-maxisys-najlepszy-i6285225977.html
3) http://allegro.pl/diagnoskop-programator-korekta-licznika-dpf-klucze-i6301730133.html

Ktoś zna? Ktoś poleca? Ktoś zna coś lepszego? Interesują mnie głównie zestawy z wtyczkami (zwłaszcza do Hyundai'a).

Jeśli macie jakieś swoje wypróbowane i "niezawodne" ZESTAWY to piszcie ;)

Mój budżet ~8000 zł :)

ojek

SuperMechanior
Punktów
158
Miasto
Węgrów
Skoro do 8000 to możesz się Launchem X-431 zainteresować :)

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Jeżeli o mnie chodzi to jestem wkurzony ma luncha i to totalnie , oburzyła mnie ta akcja wymiany jak i sprzedaż używek za niewielkie pieniądze tak że straciłem na tym pare k zł

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
Za osiem klockow kupisz sobie legalny sprzet z aktualizacjami i polskim supportem.Bedziesz mial w nim odrazu drugie niezbedne urzadzenie jakim jest oscyloskop i generator sygnalow.
Przemysl sprawe bo do ww.urzadzen prawdziwy support bedziesz mial tylko w Pekinie a tu w pl to tylko sprzedawcy niemajacy pojecia o niczym.
Launch tez teraz porazka,te ich tlumaczenie na polski jakas pomylka.
Ogladnij strone internetowa Axes System i zobaczysz o jakie urzadzenie mi chodzilo.

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
Mam XTOOL PS90 tego z pierwszego linku.
Powiem szczerze, cały czas aktualizuję mu język polski i cały czas coś dokładają.
Przechodzi teraz choroby wieku dziecięcego, system Android, brak możliwości ściągniecia aplikacji różnych, czyli jest tylko diagnoskopem no i przeglądanie stron www, ale nic nie pobierzesz. Jeszcze mu trochę brakuje...
Gdybym teraz wiedział to wybrał bym pewnie AUTELA.

Kejkoo

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków
Za osiem klockow kupisz sobie legalny sprzet z aktualizacjami i polskim supportem.Bedziesz mial w nim odrazu drugie niezbedne urzadzenie jakim jest oscyloskop i generator sygnalow.
Przemysl sprawe bo do ww.urzadzen prawdziwy support bedziesz mial tylko w Pekinie a tu w pl to tylko sprzedawcy niemajacy pojecia o niczym.
Ogladnij strone internetowa Axes System i zobaczysz o jakie urzadzenie mi chodzilo.

A możesz mi podrzucic konkretny link ze sklepem? :p Szukam, szukam i nie mogę znaleźc :/

A możesz mi podrzucic konkretny link ze sklepem? :p Szukam, szukam i nie mogę znaleźc :/

Kejkoo

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków
Zestaw diagnostyczny (najlepiej ze złączkami do wielu samochodów, a zwłaszcza do marek Hyundai i Skoda). Urządzeniem może byc tablet lub laptop, polski system (i fajnie by było miec darmowe aktualizacje). Cena tak jak wyżej do 8000zł. Po prostu cos konkretnego ;)

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
kup sobie delphi i jakis laptop pancerny nie wiem ile wołaja za delphi ori była promocja jakiś czas temu

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
Na co ci wiele zlaczek?zajmujesz sie autami z lat 90tych czy chcesz robic cos wyzej a tam juz wszedzie obd2 i nic wiecej nie trzeba.
Chcesz polozyc osemke i miec darmowe aktualki.Troche kolego za duzo oczekujesz od tej oplakanej kwoty.
Wydasz za sprzet te kwote i bedziesz mial przy zakupie polr roku lub max rok aktualizacje a pozniej niestety trzeba bulic.
Wpisz w google axes system.Drugiej innej takiej firmy nie ma wiec niewiem czemu nie mozesz znalesc.
Dzwon domnie ewentualnie to sprowadze cie na ziemie

Do góry Bottom