• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

DPF/EGR/ADBLUE/LAMBDA/DECAT/DTC OFF KLONOWANIE STEROWNIKÓW

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
Cześć,
Oferta usług zarówno na miejscu, zdalnie_online jak i wysyłkowo*.
Możliwa współpraca z warsztatami także na dojazd - województwo świętokrzyskie powiat ostrowiecki +/- 70km
Klienci prywatni również ;)

Oferuje usługi programowego wyłączania:
DPF / SCR_ADBLUE / EGR / LAMBDA / DECAT / DTC OFF
CHIPTUNING ( pomiary na hamowni drogowej)
KLONOWANIA STEROWNIKÓW SILNIKA/SKRZYNI
IMMO OFF / PROGRAMOWANIE IMMOBILIZERA
PROGRAMOWANIE ONLINE w grupie VAG

Pracuje na oryginalnych sprzętach topowych marek np AlienTech/MagicMotorSport/EVC/Autel
Przerobione setki sterowników :)
Co do CEN*... mysle ze "będzie Pan zadowolony" ;) Oczywiscie przewidziane rabaty przy stałej współpracy :)

*wysyłkowo - sterowniki odsyłam tego samego - najpóźniej nastepnego dnia do południa tak żeby dotarly jak najszybciej :)
*cen - kwestia indywidualna sterownika - usługi, rabaty 50% przy drugiej czynnosci na danym pliku, trzecia i więcej darmowa np edc17c08 dpf + egr + dtc - koszt za dpf, egr 50% ( a często darmowo) + dtc off za free.
O szczegóły proszę pytac na PW lub email
gtunepl@gmail.com

E-mail kontaktowy: gtunepl@gmail.com

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
385
Cześć,
Oferta usług zarówno na miejscu, zdalnie_online jak i wysyłkowo*.
Możliwa współpraca z warsztatami także na dojazd - województwo świętokrzyskie powiat ostrowiecki +/- 70km
Klienci prywatni również ;)

Oferuje usługi programowego wyłączania:
DPF / SCR_ADBLUE / EGR / LAMBDA / DECAT / DTC OFF
CHIPTUNING ( pomiary na hamowni drogowej)
KLONOWANIA STEROWNIKÓW SILNIKA/SKRZYNI
IMMO OFF / PROGRAMOWANIE IMMOBILIZERA
PROGRAMOWANIE ONLINE w grupie VAG

Pracuje na oryginalnych sprzętach topowych marek np AlienTech/MagicMotorSport/EVC/Autel
Przerobione setki sterowników :)
Co do CEN*... mysle ze "będzie Pan zadowolony" ;) Oczywiscie przewidziane rabaty przy stałej współpracy :)

*wysyłkowo - sterowniki odsyłam tego samego - najpóźniej nastepnego dnia do południa tak żeby dotarly jak najszybciej :)
*cen - kwestia indywidualna sterownika - usługi, rabaty 50% przy drugiej czynnosci na danym pliku, trzecia i więcej darmowa np edc17c08 dpf + egr + dtc - koszt za dpf, egr 50% ( a często darmowo) + dtc off za free.
O szczegóły proszę pytac na PW lub email
gtunepl@gmail.com

E-mail kontaktowy: gtunepl@gmail.com
No i to rozumiem, teraz wiadomo gdzie wysyłać w razie potrzeby. ;)

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
Kluczyki dorabiasz?
tylko na potrzeby swoje i warsztatow do ktorych dojezdzam na miejscu.
wysylkowo kluczykami sie nie zajmuje, ale jesli potrzebujesz to mam znajomego ktory jest naprawde bardzo dobry w tej branzy i ma ok ceny moge podeslac namiar

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
tylko na potrzeby swoje i warsztatow do ktorych dojezdzam na miejscu.
wysylkowo kluczykami sie nie zajmuje, ale jesli potrzebujesz to mam znajomego ktory jest naprawde bardzo dobry w tej branzy i ma ok ceny moge podeslac namiar
To podeślij

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
304
Miasto
Rakszawa
Szkoda, że u mnie w firmie nikogo nie idzie namówić na wyłączanie AdBlue w autobusach - przynajmniej w tych, co już się w nich ekologia już zaczyna sypać.

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
A widzisz, ja w firmach prywatnych (busy) to czasem po kilka sztuk na raz, wystarczy że w jednym się zepsuje reszta leci już byle był spokój
A jak pojawi się opcja odczytu/zapisu Sida321 to klienci by w złocie za to płacili byle to badziewie usunąć :) Naprawdę jest masa telefonów, zapytań. Czasem ludzie po ofertach na olx dzwonią z drugiego końca Polski pytać czy może u mnie się da- pewnie nie wierzą okolicznym tunerom że nie ma takiej opcji nikt nigdzie a potrzeba duża

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
304
Miasto
Rakszawa
wystarczy że w jednym się zepsuje reszta leci już byle był spokój
Znaczy się ja tam wychodzę z założenia, że jak wszystko chodzi, to niech se chodzi. A jak padnie, to wtedy trzeba przeliczać, co się bardziej długofalowo opłaci. Jak auto ma robić kilometry i nie wyjedzie poza kraj, to czasem rzeczywiście lepiej w pizdu wszystko wyciąć i mieć spokój, bo wiadomo jak jest - benzyna jak zacznie mieć problem z mieszanką w cylindrach, to zaraz da się to odczuć, a w dieslu to tak komputer zacznie mieszać korektami na wtryskach, że jak DPF-a nie zatka albo tłok nie popłynie, to będzie jeździło.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Hej. A był byś w stanie naprawić ECU z mojego Punto 1.3 multijet. Marelli. Numerów nie mam narazie bo wożę po fachowcy i nikt nie daje rady. Sypał.blad eeprom aż w końcu auto zdechlo

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
Znaczy się ja tam wychodzę z założenia, że jak wszystko chodzi, to niech se chodzi. A jak padnie, to wtedy trzeba przeliczać, co się bardziej długofalowo opłaci. Jak auto ma robić kilometry i nie wyjedzie poza kraj, to czasem rzeczywiście lepiej w pizdu wszystko wyciąć i mieć spokój, bo wiadomo jak jest - benzyna jak zacznie mieć problem z mieszanką w cylindrach, to zaraz da się to odczuć, a w dieslu to tak komputer zacznie mieszać korektami na wtryskach, że jak DPF-a nie zatka albo tłok nie popłynie, to będzie jeździło.
jasne, tez jestem tego zdania i zawsze tak doradzam klientom.
ale to zalezy od sytuacji. czasem busy są puszczane w trase i maja do zrobienia na "raz" po kilka tysiecy km. Wiec wlasciciele myslą moim zdaniem logicznie, skoro i tak sie rozleci predzej czy pozniej, to lepiej wylaczyc to teraz, niz jak kierowca zadzwoni 1200km od bazy ze auto odliczanie odpalilo i zostalo mu nwm 800km, po czym nagle licznik jeszcze spada, kierowca sie zapomina, albo poprostu musi zgasic auto bo dlugi postoj i ekhm jest w czarnej...... szukac kogos gdzies na miejscu, czesto za granica to raz ze trudne, dwa ze czas a trzy ze duzo duzo wieksze koszta....
Automatyczne połączenie postów:

Hej. A był byś w stanie naprawić ECU z mojego Punto 1.3 multijet. Marelli. Numerów nie mam narazie bo wożę po fachowcy i nikt nie daje rady. Sypał.blad eeprom aż w końcu auto zdechlo
napisz na pw dokladnie co tam za ecu i jaki jest problem

Do góry Bottom