• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

dpf egr lambda 2017 wersja oraz dtc remover 2017 licencje

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Robotę robi dobra solucja, copy, paste, czasem jakiś offset :p automat du..py nie urywa i robota najczęściej skończy się poprawką, albo jak auto trafi na diagnozę gdzieś daleko kilka ujów poleci z powodu braku dtc :D
Robotę robią damosy ze sprawdzonej solucji... Kto przyzna rację?

Jak to automat ...
którego nie masz i miał nie będziesz...

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
976
Miasto
PGS
jesli chodzi o damosy to chetnie je przytule:)

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Przyznam... z uwagą, że damosy są do ori pliku w celu rozpoznania a sprawdzone solucje to już pod moda podchodzą ;)

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
976
Miasto
PGS
marek ja cie nie rozumiem! masz solucje ok to po co ci ten program? sam osobiście robiłem edc 15 i byl szok po odpaleniu! Teraz mam dylemat czy jeszcze cos nim testowac( i uśmiercić) czy dac sobie spokój i ręcznie edytować.

• Lubię to!
Punktów: MTM

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
jesli chodzi o damosy to chetnie je przytule:)
Trzeba było gadać bym ci dziś zgrał....
ile chcesz Gb ?
Z internetow?
Hahaha. Mogę ci do tych sztrucli linki wysłać...
Ty chyba mózgu nie masz...

Przyznam... z uwagą, że damosy są do ori pliku w celu rozpoznania a sprawdzone solucje to już pod moda podchodzą ;)
Jeśli ktoś ma damosa i ogarnia to jak pracuje silnik i jak nim steruje ecu to wystarczy...
DAMOS to opis mapy a jej modyfikacja pozwala dzięki damosowi osiągnąć pożadane efekty...
marek ja cie nie rozumiem! masz solucje ok to po co ci ten program? sam osobiście robiłem edc 15 i byl szok po odpaleniu! Teraz mam dylemat czy jeszcze cos nim testowac( i uśmiercić) czy dac sobie spokój i ręcznie edytować.
Kto zajebał poprawką? :p

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Ja robię ręcznie zawsze jak mam solucję, jak nie mam daję to człowiekowi, który to robi, płacę i jest ok. Klient zadowolony a mi zostaje kolejna solucja na przyszłość. To chyba najlepsza metoda... tak myślę, ale może się nie znam...

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Ja robię ręcznie zawsze jak mam solucję, jak nie mam daję to człowiekowi, który to robi, płacę i jest ok. Klient zadowolony a mi zostaje kolejna solucja na przyszłość. To chyba najlepsza metoda... tak myślę, ale może się nie znam...
Ja też robię z palca ale sęk w tym, że są ludzie, którzy nie potrafią nawet z pliku odczytać SW ecu...
I dla nich EDC 16C34 to EDC16C34... a potem dzwonią i płacz...

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Mnie nie jest on kompletnie potrzebny wiem gdzie np. go kupic za pare euro jak i ruski tez zrobili witaminke , upał nic mi sie nie chce u mnie było 42 st

Punktów
0
Witam
Jeżeli ktos potrzebuje to moge załatwic licencje
• DPF-FLAP Remuver v2017.5
• EGR-DTC Remuver v2017.5
• LAMBDA Remuver v2017.3

oraz dtc remover 1.8.5

Wiecej info na pw
Cześć
Wyślij proszę cenę.
Dzięki

Witam
Jeżeli ktos potrzebuje to moge załatwic licencje
• DPF-FLAP Remuver v2017.5
• EGR-DTC Remuver v2017.5
• LAMBDA Remuver v2017.3

oraz dtc remover 1.8.5

Wiecej info na pw
Mam starszą wersję i w 95 procentach zrobił to co chciałem

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Owszem robi nieraz fajnie jak porzeba to prosze na PW

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
I potem przyjeżdża taki z wycieta tablica dtc i cena razy 3...

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
976
Miasto
PGS
Ten program nic dobrze nie robi!!! A taki pan jak ........ bierze tylko siano za aktywację bo już roboty nie ma swoimi mahlojstwie. Dziękuję i .asram

fifii69

Gaduła
Punktów
17
Miasto
UK
Panowie nie negujcie tak tego programu bo tak jak wszystkie inne - czesc robi dobrze czesc sterownikow robi zle to oczywiste, nawet swiftech nie robi wszystkiego perfect, jest napewno pomocny powiem tak warto miec ale nie mozna tylko na tym bazowac, ja mam liste co robi dobrze co zle i tego sie trzymam, edc17 malo ktore robi dobrze

robercik1974

SuperMechanior
Punktów
81
wiem ze wycinanie dtc jest karygodne ale co pomyślicie o silniku 1.6 vti PSA 5fs? błędy pochodzące od braku synchronizacji przy nówka wszystkim co się wymienia w rozrządzie i wszelkich kalibracjach itp i dalej kicha.

Do góry Bottom