• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Dzień dobry, sprzedam sprzęt

Werka Rybacka

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Gubin/zagranica
Dzień dobry :) Nie zdazylam na jego szczescie. Duzo rzeczy zdazyl zabrac w czasie mojej nieobecnosci. Wracajac do tematu,jeszcze jest taka walizka cdif ale musze znalezc ile to kosztuje. Z tym bylam w warsztatach to Panowie mowili, ze dobry sprzet ale oni tego nie chca, bo robia mechanike cokolwiek to znaczy...sa jeszcze jakies graty w garazu.

Werka Rybacka

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Gubin/zagranica
Mam dowody. Detektyw mi pomagal,bo ja mieszkalam za granica. Panowie koniec, zarejestrowalam sie zeby sprzedac sprzety

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Majątku na tym nie zbijesz. K-tag i KESS pewnie stary, bo widać J-linka w dodatku to china klon, CDIF bez klucza licencyjnego raczej bezwartościowy.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Zara wszyscy będą zmieniać zdjęcia w profilach na takie z przed 20 lat jak byli piękni i młodzi

Werka Rybacka

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Gubin/zagranica
Panowie, gdybym zalozyla konto jako Andrzej to nie byloby tej dyskusji.
Panie Diagbox wypraszam sobie takie porownania, nie jestesmy na tej stopie znajomosci.
Widzialam duzo ogloszen gdzie te sprzety byly tansze I duzo drozsze. Gdyby byly nic nie warte, to chyba moj byly maz nie kupilby ich. Jeden Pan napisal, ze on moze to wziac za symboliczna oplata. Ciesze sie, ze nie podalam numeru telefonu, bo wieczor z gawedziarzami zapewniony.

Do góry Bottom