• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Dziwny dźwięk wydechu

Tomasz95

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Cieszyn
Dobry wieczór, taki dziwny dźwięk metaliczny mam z wydechu po jego wymianie. Tak jakby ktoś gwizdał z gwizdka dla psa. Wiecie co to może być forumowicze? Z góry dziękuję za pomoc!

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075

Mck pomocnik

SuperMechanior
Punktów
66
Rakietum

Do kolegi przyjechał automat na lawecie. Skrzynia przeżyła R w trasie na pełnej w autostradzie

Klient Ukrainiec nie wiedział co się stało. Mówił że chciał dać w palnik i do przodu,a tu co innego...

pawel2296

SuperMechanior
Punktów
108
No przecież kolega toomii zapytał jakiej firmy masz wydech, ale oczywiście najlepiej napisać że nikt nie chce pomóc a Tobie się nawet nie chce odpisać na pytanie, tylko chciałbyś na tacy wszystko... Nie rozumiem skoro się nie znasz to po co chcesz grzebać? Nie lepiej podjechać do warsztatu?

Tomasz95

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Cieszyn
Nie grzebię sam tylko chciałem się dowiedzieć czy jechać na reklamację czy nie, nie wiem jakiej mam firmy i nie wiem czy to normalne dlatego chciałem zapytać. Liczę na odp

Barwa

Początkujący
Punktów
5
Miasto
Kedzierzyn-Kozle
Możesz ewentualnie podjechać i zasugerowano ze jest gdzieś nieszczelność , żeby sprawdzili . Jeżeli nic nie znajda to . Problem będzie w samym wydechu . Dziś robi się części na ilość a nie na jakość .

Tomasz95

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Cieszyn
Barwa - tłumik jest nowy, zakładany jakoś 3 tygodnie temu polskiej firmy. Myślisz, żeby był nieszczelny? Jeździć z tym czy lepiej faktycznie zajechać do nich żeby wymienili na gwarancje?

Do góry Bottom