• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

EasyDiag Launch 2.0 Problem Rejestracji

Punktów
0
witam ponownie kupilem u goscia z allegro nie ma on hasla ani loginu i tego kodu bo odkupil jeszcze wczesniej od kogos
mozesz kolego dac namiary gdzie sie skontaktowac i z kim zeby uzyskac ten kod

Axim44

Nowy
Punktów
0
Mam podobny problem. Dostałem tablet zablokowany wzorem - po resecie tabletu ponowna rejestracja jest niemożliwa. Wyświetla, że kod jest już zarejestrowany. Myślę, że jest to chińska podróbka, chociaż kod na głowicy i kartce zgadzają się. Będę bardzo wdzięczny za radę jak to ugryźć.

Olek666

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wroclaw
witam ponownie kupilem u goscia z allegro nie ma on hasla ani loginu i tego kodu bo odkupil jeszcze wczesniej od kogos
mozesz kolego dac namiary gdzie sie skontaktowac i z kim zeby uzyskac ten kod
Witam Ja też kupiłem na allegro i tam były wszystkie kody, ale ktoś. zdecydowałem się pobawić zabawką w sklepie i aktywowaw.
ją Próbuję go zarejestrować, wyskakuje komunikat, że urządzenie jest zarejestrowane na inny adres e-mail. proszę o pomoc

matus1014

SuperMechanior
Punktów
165
Witam Ja też kupiłem na allegro i tam były wszystkie kody, ale ktoś. zdecydowałem się pobawić zabawką w sklepie i aktywowaw.
ją Próbuję go zarejestrować, wyskakuje komunikat, że urządzenie jest zarejestrowane na inny adres e-mail. proszę o pomoc
Zwróć na allegro i po kłopocie. Jak chcesz coś do diagnostyki domowej albo i na warsztat pisz PW pomogę

Bobodia. g

SuperMechanior
Punktów
96
pisalem do chinoli i odpisali ze biestety glowica zarejestrowana i dupa blada

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1373
Kombinujujesz ja koń pod górkę:)

Reklamuj tam gdzie kupiłeś. Rozumiem, że kupiłeś według opisu nowy sprzęt. Więc zwracaj go tym prędzej i nie zawracaj sobie głowy. To sprzedawca jest dla ciebie gwarantem a nie chińczyk.

ZMOT-any

Nowy
Punktów
0
jak nie rozwiazales problemu odezwij sie na pw pomoge ale nie za free
Witam!Jak mogę się z Tobą skontaktować w sprawie pomocy z Launch x431 euro pro 5?Odezwi sie na Superb2004@o2.pl Ty pomagasz,ja się odwdzięczam i wszyscy zadowoleniPozdrawiam
Zwróć na allegro i po kłopocie. Jak chcesz coś do diagnostyki domowej albo i na warsztat pisz PW pomogę
Proszę o kontakt na maila Superb2004@o2.pl Potrzebuje pomocy z Launch x-431 Euro Pro 5 Odwdzięczę się sowicie...

Launcher

Bywalec
Punktów
4
Witam!Jak mogę się z Tobą skontaktować w sprawie pomocy z Launch x431 euro pro 5?Odezwi sie na Superb2004@o2.pl Ty pomagasz,ja się odwdzięczam i wszyscy zadowoleniPozdrawiam

Proszę o kontakt na maila Superb2004@o2.pl Potrzebuje pomocy z Launch x-431 Euro Pro 5 Odwdzięczę się sowicie...
Napisz do mnie w temacie Euro Pro 5, z racji że model europejski to może uda mi się pomóc. 602 136 737

Do góry Bottom