• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

ECU, edycja map

Proxima94

Początkujący
Punktów
0
To ty użyłeś pierwszy słowa cwaniactwo, ktoś ci odp, piszesz że grzecznie zapytałeś, ale dokładasz pajaca, teraz jak ktoś ci odpisze to sie chyba popłaczesz, a to wszystko na własną proźbę:)
Zacząłem grzecznie ktoś nie zrozumiał dokładnie o co mi chodzi i od razu gówno burza... Do czego służy to forum? Myślałem że mechanicy itd się wymianaja info jakimiś.
Automatyczne połączenie postów:

Bo klon od dawna nie jest rozwijany i zrobi auta gdzies do 2008r tak realnie
Mojego z 2010 odczytuje bez problemu

TeslaManiac

SuperMechanior
Punktów
321
Masz racje tutaj mechanicy wymieniają się wiedzą a nie mechanicy uczą laików.
Pozatym napisałem wyraźnie że "tak realnie" czyli wiadomo niektore zrobi nawet i 2014r ale mało tego bedzie. Dlaczego wszystko trzeba w obrazkach tłumaczyć? I wyprzedzę... tak wiem, nie ma tu obrazka, wiem.

Proxima94

Początkujący
Punktów
0
Masz racje tutaj mechanicy wymieniają się wiedzą a nie mechanicy uczą laików.
Pozatym napisałem wyraźnie że "tak realnie" czyli wiadomo niektore zrobi nawet i 2014r ale mało tego bedzie. Dlaczego wszystko trzeba w obrazkach tłumaczyć? I wyprzedzę... tak wiem, nie ma tu obrazka, wiem.
Dobra dzięki i tak za cokolwiek napisałeś. Wracam dalej do lektury. Może coś znajdę jakiś tutorial na temat winolsa. Pozdrawiam

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
Znajdziesz tutorial do winols.
Zaloguj się na stronę evc i tam masz

Do góry Bottom