• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

elektroda.pl

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
719
coś tam słyszałem ale jak wszedłem to same reklamy były

melas

SuperMechanior
Punktów
61
Miasto
WRZEŚNIA
Moderatorzy są upierdliwi Ty Diagbox długo byś tam nie porzadził.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Chyba muszę sie znów tam zalogować. Fajnie ze fora tematyczne teraz zdobywaja wiekszosc w googlach np.
A propo logowania na elektrodzie to mialem tam około 20 nickow. I wyobrażałem chyba wszystkich moderatorów. Miałem nawetczerwone paski przy Nicku. Ale tam jest komuszy 70 letni beton w moderacji. Zero wszystkiego.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Chyba muszę sie znów tam zalogować. Fajnie ze fora tematyczne teraz zdobywaja wiekszosc w googlach np.
A propo logowania na elektrodzie to mialem tam około 20 nickow. I wyobrażałem chyba wszystkich moderatorów. Miałem nawetczerwone paski przy Nicku. Ale tam jest komuszy 70 letni beton w moderacji. Zero wszystkiego.
To trzeba poczekać aż wymrą

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
681
Miasto
WLKP
Mozesz sie łudzic ze na wirusa powymieraja.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Najbardziej mnie bawiło dział elektryczny. nie wolno uchylić pyska bo ostrzezenie. Dwa obozy. Jedni za RCD drudzy przeciw. Sami teoretycy. Bez praktyki. A jak sciagnelem ich dane i sie komunikowałem z nimi na temat jakiejs roboty to chyba im stawało z podniecenia na mysl zarobku. Niezła beka z tego.

Zlotnik

Nowy
Punktów
0
Miasto
Częstochowa
nordauto.jaguar.pl
Jak miałem kłopot z Nokią Ashą 2 lata temu to wbrew pozorom był odzew i ludzie parę fajnych rzeczy podpowiedzieli, starali się.
A później zgubiłem komórkę i problem sam się rozwiązał, bo kupiłem nowoczesnego smartfona;)

Do góry Bottom