• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

ETKA - jak ją nadal używać?

PiweczkoPiwunio

SuperMechanior
Punktów
69
Dostałem od niemca w spadku Etkę jakiś czas temu a dokładniej w 2014. Przez dwa lata jakoś to działało a potem zaczęło się sypać. Pomimo tego, że licencja jest to i tak od trzech miesięcy nie mogę tego uruchomić.
Cały czas mam komunikat, że bazy danych VW, SEAT, Audi są przeterminowane. Oczywiście, ze względu na wygasłą licencję update nie da się zrobić.
No ok, ale ja chcę używać stare bazy.
Miałem update do 2013 i to mi wystarczało. Teraz nawet tego nie można włączyć. Program sam się wyłącza.

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
302
Miasto
Rakszawa
Części nie zamówisz, ale masz wsio aktualne.

PiweczkoPiwunio

SuperMechanior
Punktów
69
W tak wspaniałym kraju jak Austria pomimo czarnobydła wokół nikt nikomu nie polaczkuje, znaczy się, swój po swoim nie jedzie. Taka, bardziej ludzka i przyjacielska mentalność w tej Austrii.

malerikula

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
-27
Miasto
Rybnik
W tak wspaniałym kraju jak Austria pomimo czarnobydła wokół nikt nikomu nie polaczkuje, znaczy się, swój po swoim nie jedzie. Taka, bardziej ludzka i przyjacielska mentalność w tej Austrii.
Sam w swoich dwóch zdaniach sobie zaprzeczasz, ale mniejsza o to, proponuje wyprowadzić się do kraju gdzie zagrody czarnobydła, lub może to wolno chodzi, nie ważne. Jedź tam gdzie ci będzie najlepiej, nie męcz się, nie rozumiem co tu jeszcze w tym kraju robisz, a tym bardziej piszesz na Polskim forum. Więc proponuje wypie...c na dobrych witaminach z Polo 1999.

Do góry Bottom