• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Fałszywe opinie na mapach googla , jest jakis sposób na to ?

afrikanerhart

SuperMechanior
Punktów
51
Miasto
Warszawa
lpgmasters.pl
Przerzuć się na Facebooka- tutaj raczej ludzie są mniej anonimowi niż na google a i wrzucając co jakiś czas coś ciekawego jako post będziesz miał dodatkową reklamę.
Facebook to już schodzący portal. Co raz więcej ludzi rezygnuje z facebooka.
Jak patrzę na statystyki wejść na stronę to jednoznacznie widzę, że zdecydowana większość wchodzi przez mapy googla.
W pozycjonowaniu lokalnych firm, w tej chwili pozycja na mapach googla jest dużo ważniejsza niż pozycja strony internetowej.

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
304
Miasto
Rakszawa
Weź to zrób tak, jak się dawniej robiło - zagadujesz do Ukraińców, dajesz im po sto dolców na łebka, podajesz nazwisko i czekasz na efekty. Z połamanymi rękami raczej ciężko będzie się pisało negatywne opinie w internecie.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
569
Pangę jeszcze trzyma po piątku.
...że moderator nie reaguje na takie akty agresji...
Podżeganie do łamania rąk, to chyba nie to forum.

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
429
Miasto
Świdnica
Serio potrzebna wam reklama na Google? Ja mam tylko jeden mały szyld, zadnych reklam a robota na koniec czerwca juz zapisana

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1547
Serio potrzebna wam reklama na Google? Ja mam tylko jeden mały szyld, zadnych reklam a robota na koniec czerwca juz zapisana
bo ty masz pro w nazwie :D

a tak poważniej: wiele osób przyjezdnych najczęściej szuka na zasadzie: hej google! gdzie jest najbliższy warsztat samochodowy.
dlaczego nie mieć kolejnego darmowego wpisu w "katalogu" googla?

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Reklama po ch...u. Więcej klientów nie potrzebuje i tak już cioram po 12 godzin

Załączniki

• Screenshot_2023-04-29-18-54-32-058_com.google.android.apps.maps.jpg
    Screenshot_2023-04-29-18-54-32-058_com.google.android.apps.maps.jpg
    343,6 KB · Wyświetleń: 37

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Jak mi to Google uaktualni l, wpiszecie mi kilka recenzji? Takie z D np szybko doi krowy, ma fajne brony na zbuchtane łaki itp

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
304
Miasto
Rakszawa
Daj później linka, napiszę że jesteś prawdziwym artystą w rękodziele inseminacyjnym.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Wiejskie Centrum Badań Kosmicznych

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Z mojego kosmodromu startują rakiety firmy airbag. Dość tak lecą

corsiarka

Początkujący
Punktów
1
Mało które opinie są prawdziwe w google, sam miałem kwiatki, że ktoś wystawiał opinie, a nawet u mnie nie był :p Usunąć się nie da, ale warto na te komentarze merytorycznie odpowiedzieć i "zaorać" :p

afrikanerhart

SuperMechanior
Punktów
51
Miasto
Warszawa
lpgmasters.pl
Mało które opinie są prawdziwe w google, sam miałem kwiatki, że ktoś wystawiał opinie, a nawet u mnie nie był :p Usunąć się nie da, ale warto na te komentarze merytorycznie odpowiedzieć i "zaorać" :p

Niestety jak zaczynasz takich orać to wychodzi, że jesteś zbyt pewny siebie i to się wielu nie podoba.
W tej chwili opinie na mapach google to jest czysta wolna amerykanka i patologia.
Uszczęśliwiony opinią nie ma prawie szans, żeby się bronić.
Jak się bliżej wgryźć w temat to są jednak metody ale już zahaczające o "szarą strefę".

nanab

SuperMechanior
Punktów
480
Miasto
Bydgoszcz
j.w., odpowiadając na opinie masz nawet spora przewagę, bo nie da się odpowiedzieć na odpowiedź i możesz nawet nakłamać i nikt tego nie będzie mógł sprostować.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
569
Niestety jak zaczynasz takich orać to wychodzi, że jesteś zbyt pewny siebie i to się wielu nie podoba.
W tej chwili opinie na mapach google to jest czysta wolna amerykanka i patologia.
Uszczęśliwiony opinią nie ma prawie szans, żeby się bronić.
Jak się bliżej wgryźć w temat to są jednak metody ale już zahaczające o "szarą strefę".
Tu nie chodzi o oranie, tylko o merytoryczne wypunktowanie. Inteligentny klient widzi, czy dążysz do prawdy i wyjaśnienia tematu, czy nie.
Czy chociażby próbujesz. cFaniaka i oszusta po dwóch literach rozpoznaję.

Pamiętaj, że prawda prędzej, czy później sama się obroni.

afrikanerhart

SuperMechanior
Punktów
51
Miasto
Warszawa
lpgmasters.pl
j.w., odpowiadając na opinie masz nawet spora przewagę, bo nie da się odpowiedzieć na odpowiedź i możesz nawet nakłamać i nikt tego nie będzie mógł sprostować.
Autor negatywnej opinii może ją niestety zmieniać kiedy chce. Kilka razy prowadziłem wymianę zdań z takimi osobnikami.

Do góry Bottom