afrikanerhart
SuperMechanior
Do tej pory korzystałem z mamy google w pozyskiwaniu klientów i bardzo dobrze się mi to sprawdza. Widz jednak, że z map googla doszedłem do pewnego sufitu w zdobywaniu klientów.
Z firmy od profesjonalnego pozycjonowania SEO na razie nie chcę korzystać bo to budżet 2000-3000zł miesięcznie, często jeszcze + VAT.
Myślę nad prowadzeniem strony warsztatu na facebooku. Samemu albo przez inną osobę jak koszty nie przekroczą kilku stówek.
Może płatna reklama i zasięgi od fecebooka?
Teraz pytanie.
Czy strona warsztatu samochodowego sprawdza się na facebooku?
Generuje to realnych klientów i realne dochody?
Od razu uprzedzam, że nie interesują mnie polubienia, przyjaciele i tego typu głupoty.
Warto płacić facebookowi za płatne promowanie strony? Mam fatalne doświadczenia za reklamą AdWords na googlach. Utopiona masa pieniędzy i zero efektu. Teraz jestem bardziej ostrożny.
Z firmy od profesjonalnego pozycjonowania SEO na razie nie chcę korzystać bo to budżet 2000-3000zł miesięcznie, często jeszcze + VAT.
Myślę nad prowadzeniem strony warsztatu na facebooku. Samemu albo przez inną osobę jak koszty nie przekroczą kilku stówek.
Może płatna reklama i zasięgi od fecebooka?
Teraz pytanie.
Czy strona warsztatu samochodowego sprawdza się na facebooku?
Generuje to realnych klientów i realne dochody?
Od razu uprzedzam, że nie interesują mnie polubienia, przyjaciele i tego typu głupoty.
Warto płacić facebookowi za płatne promowanie strony? Mam fatalne doświadczenia za reklamą AdWords na googlach. Utopiona masa pieniędzy i zero efektu. Teraz jestem bardziej ostrożny.

).