arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Wow
Myślisz, że tym programem zdiagnozował maluszka?
Do malucha jest fiat ecu scan nie ?Myślisz, że tym programem zdiagnozował maluszka?
do Fiata tak, ale do maluszka pozostaje Wow- udało mi się napraćDo malucha jest fiat ecu scan nie ?

do Fiata tak, ale do maluszka pozostaje Wow- udało mi się naprać
napisałem wyżej odpowiedź...A czy zwykłymi kluczami nasadkowymi dokrece? Czytalem ze trzeba jakis specjalny do regulacji luzow i oczkowy do przeciwnakretki...
Tylko ze akumulator jest świeżo kupiony i cały czas potrafi kręcić rozrusznikiemoczkowy i kombinerki wystarczą...
sprawdź aku pod obciążeniem, pewnie skończył żywot...jak ma mieć iskrę jak nie ma prądu?
napisałem wyżej odpowiedź...
Dawno się nie zaglądało pod pokrywę silnika takiego wozu.Az sie wykręcił ... a przerwę na aparacie sprawdziłeś ? kondensator itp .
Pewno Twoje "0" chłopie to "0" poboru prądu z prostownikaTylko ze akumulator jest świeżo kupiony i cały czas potrafi kręcić rozrusznikiem

chyba jedyna rzecz elektroniczna w "kaszlu" pomijając radio 
a na u.... mu oscyloskop ,oscyloskop będzie kosztował więcej niż "kaszel"Bardzo prawdopodobny jest uwalony moduł lub czujnik położenia wału, sprawdził bym ten drugi...tylko skąd kolega weźmie oscyloskop?
Żeby co robiło to ogniworadiator dać z ogniwem Peltiera ..
?