• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Fiat Punto 1.2 2004

godzik9393

Nowy
Punktów
0
Witam!!
Potrzebuję pomocy. Znalazłem samochód za ciekawą cenę lecz jest uderzony czy moglibyście drodzy Panowie mi podpowiedzieć ile by kosztował koszt naprawy?? Akutalny koszt samochodu to 6900 zł

A to jest zderzak który bym planował założyć. W ogóle co o nim myślicie?? I czy Panowie polecają.

gratek98

Początkujący
Punktów
0
hm najlepiej zrobisz jak znajdziesz bezwypadkowy taniej wyjdzie no a fiat to no co kto lubi ja nie lubie bo to wlosi no a wlosi to juz bankruci. niemca sobie kup i wyjdziesz na tym lepiej taka moja rada

Turbiny_Auto

Początkujący
Punktów
0
Ciężko powiedzieć,bo maska i zderzak do wymiany,nie wiem jak całościowy stan techniczny auta. Z powypadkowymi tak bywa,ze potem masz wiele elementów do zrobienia,więc nie wiem czy warto. Na rynku masz szeroki wybór ofert z fiatów Punto,więc na pewno da się wybrać coś lepszego.

zarzyk

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Łódź
www.cykmyk.pl
zderzak, błotnik, maska, nadkole i pewnie lampa zamkniesz sie pewnie w 500zł nie wiem nie patrzyłem na cześci ale bedzie widać, że cos było. To tez kiedys sie odbije przy sprzedaży auta. Ale to co zrobisz to wiesz co masz i czego oczekiwać. jak sprzedasz w rodzienie to na pewno nikt sie nie obrazi :)

Do góry Bottom