• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Fiesta mk6 st klimatyzacja...

Roland1991

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Zakopane
Witam...posiadam fieste st150 z 2005r wlasnie jestem w trakcie uszczelniania silnika i moj mechanik zauwazyl ze przewody od klimatyxacji sa obciete zaraz przy grodziowce...i teraz moje pytanie...czy od kazdej fiesty mk6 beda pasowac wszystkke przewody od klimy czy szukac specjalnie do st?? Jak wpisuje w allegro "st" to praktycznie nic nie ma z przewodow...Czekam na odpowiedz i z gory dziekuje

Witam...posiadam fieste st150 z 2005r wlasnie jestem w trakcie uszczelniania silnika i moj mechanik zauwazyl ze przewody od klimatyxacji sa obciete zaraz przy grodziowce...i teraz moje pytanie...czy od kazdej fiesty mk6 beda pasowac wszystkke przewody od klimy czy szukac specjalnie do st?? Jak wpisuje w allegro "st" to praktycznie nic nie ma z przewodow...Czekam na odpowiedz i z gory dziekuje
Zapomnialem dodac ze nie mam nic zwiazanego z klima...ani chlodnicy klimy ani kompresora..

misiek1394

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
389
Miasto
K-K
Ale ta fiesta musi być nieźle ulepiona, a instalacja elektryczna do klimy jest? [do sprężarki, do czujników itp]

Jak są ucięte przy ścianie grodziowej to musisz też deskę rozdzielcza zdjąć i pewnie wymienić parownik. Sprężarkę masz? Powinno wszystko pasować od mk6. Chyba gra niewarta świeczki.

Roland1991

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Zakopane
Moja fiescina miala przygode z przodu i pewnie byla robiona tanim kosztem i wczesniejszemu wlascicielowi nie bylo na reke kupowac chociaż by chlodnicy klimy...załączam zdjecie jak to wyglada...

Moja fiescina miala przygode z przodu i pewnie byla robiona tanim kosztem i wczesniejszemu wlascicielowi nie bylo na reke kupowac chociaż by chlodnicy klimy...

instalacja elektryczna jest ale sprezarki brak:/

Załączniki

• 15023067302531841507954.jpg
    15023067302531841507954.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 13

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Wcześniejszy właściciel unikał kosztów. Jak kupowales To mówił "klima do nabicia? Czy nie sprawdziłes? Sprawdź jak koledzy napisali czy masz instalacje od klimy i sprężarke. Przewody od zwykłej pasują.

Roland1991

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Zakopane
Nie pytalem i nie sprawdzilem:/ oki jak od kazdej mk6 pasuja przewody to elegancko zamawiam na allegro i mechanik bedzie mial sie z czym bawic:) dzieki wielkie za pomoc..pozdrawiam

Do góry Bottom