• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Filmy 101 napraw Grześka D.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Cześć Mechaniki i koledzy po fachu równiez witam elektryków i blacharzy..
Pełno filmów jest na YouTube 101 napraw itp. z jego udziałem co o nich myślicie. ?? Są przydatne czy tylko idzie komercja? Grzegorz jest fachowiec czy też ino udaje? Jakie macie odczucia wrażenia czy tam sny z tym związane? Proszę się wypowiedzieć...mi np.. ppodoba się jego warsztat jak by tam nic nie było naprawiane czysciutko jak na sali szpitalnej.

euroserwis8

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
101
Miasto
Piaski
Widziałem, jak Grzegorz duda wyciszył popychacze hydrauliczne cudownym specyfikiem. Może i uwierzyłbym w działanie tego cudu przemysłu chemicznego ale ten akurat motor nie miał popychaczy hydraulicznych. Takich perełek w tych jego filmach jest , że hoho.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Dziękuję za odpowiedzi ...Grzesiu D tak pięknie potrafi mówić w tych odcinkach o naprawach że mechanika staje się magią..i tak pięknie czysto ma w swoim warsztacie że ja np.nic nie robiąc mam gorszy bałagan od niego..jak on o robi poprostu czarodziej.

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Nie no chłopak się zna na mechanice ale tu bardziej chodzi o to że ktoś mu narzuca to co ma mówić i ma cały scenariusz ustawiony więc jego myślę że nie ma co się czepiać tylko włodarzy programu...

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
680
Miasto
WLKP
To wszystko robione pod publike.Z checią bym go zaprosił do rozwiązania jakiegos problemu i posłuchał jak sie bedzie w tedy jąkał.
Automatyczne połączenie postów:

W TV wszystko idzie zawsze gładko i prosto.Kazda sruba musi sie zawsze szybko i bez problemowo odkrecic.Troche to jest smieszne.Zarabia na tym gruba kase i ma to gdzies głeboko w D......

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
no, tylko czasem robi mi sie przykro jak normalny facet dla kasy robi z siebie durnia w mediach.
sram na takich luźnym stolcem. wielu sra na takich a oni jak te świnie, łykają te gluty.
Automatyczne połączenie postów:

macie łysego który jest celebrytą i z tej kasy buduje jakąś sieć garage cóśtam po amerykańsku.
pewnie nieźle zarabia na przygłupiastej młodzieży z nosem w smartfonach. popieram, niech mu idzie jak najlepiej.
macie grzesia mechanika który dla kasy robi z siebie idiotę i wciska kity pelikanom. za te kity z mojej strony zero szacunku, sram na niego i tyle.
macie też klimka który nie wciska kitów, tylko se po prostu grubo dorabia w mediach, ale kitu nie wciska.
...o, tak to widzę.

Ostatnia edycja:

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
215
Wolę oglądać Adama Klima.
Grzegorz Duda to taki trochę showman.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Bardzo szanuję jego program a nawet niewiem czy jest emitowany bo u siebie w tv. Nie mam TVN turbo."samochód marzeń" kup i zrób...Adam Klimek też mądrze to prowadził .

W140

SuperMechanior
Punktów
14
Miasto
Wyszków
Najlepszy kanał na Youtube ma Arlena Witt która uczy angielskiego ,żebym zawsze uczestniczyli w jej lekcjach to nie było by nas tutaj ,tak byśmy się wyszkolili:)

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Za to trafiłem na kanał Grzegorz Duda na YT gdzie tak bardzo zachwala chipboxy swojej produkcji...

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
430
Miasto
Świdnica
Dudę i tak uważam za lepszego mechanika niż Klimka. Żal mi sie zrobiło jak Grzesiek dał sie kupić temu badziewiu Tec2000 ale jak oglądam wypociny Adasia to mi ciśnienie skacze. W normalnym warsztacie Klimek po jesnym dniu na bosaka by do domu uciekał z płaczem. Wystarczy poczytać opinie o nim w necie gdzie piszą jego byli pracownicy. Duda przynajmniej dorobił sie porządnego warsztatu

Do góry Bottom