• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Focus TDCi po 2011 roku T1DA momenty dokręcania panewek

sabatek

Gaduła
Punktów
2
Witam ma ktoś może jaką siłą powinny być dokręcone panewki główne i korbowodowe.
Pacjent Ford Focus 1.6 TDCi 115 KM po 2011 roku. Kod silnika T1DA.
Dzięki za informację.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
Nie masz nawet ad w piracie cokolwiek? Tam zawsze masz takie informacje

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
429
Miasto
Świdnica
Chcesz zarabiać to inwestuj. Dostęp do autodaty kosztuje 3 tys na rok. Śmieszne sie robi to ciagle żebranie o schematy itd. Jakies nietypowe przypadki rozumiem. Ale takie podstawy?

sabatek

Gaduła
Punktów
2
Chcesz zarabiać to inwestuj. Dostęp do autodaty kosztuje 3 tys na rok. Śmieszne sie robi to ciagle żebranie o schematy itd. Jakies nietypowe przypadki rozumiem. Ale takie podstawy?
To w co mam inwestowac pozostaw moze mnie...nie chcesz pomoc nie wypowiadaj sie mistrzu biznesu....tak wogole nie wymagam złota od nikogo tylko prostej informacji ktorej nigdzie nie moge znaleźć
Automatyczne połączenie postów:

Nie masz nawet ad w piracie cokolwiek? Tam zawsze masz takie informacje
Mam a raczej miałem bo wysypał mi się system w kompie i na szybko potzrebuje tylko informacji o która pisałem wyżej.

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ale nadal trzeba zapłacić...:) a jak się uda wyżebrać na forum, to będzie za darmo...ot taka różnica...:)

sabatek

Gaduła
Punktów
2
Ale nadal trzeba zapłacić...:) a jak się uda wyżebrać na forum, to będzie za darmo...ot taka różnica...:)
Automatyczne połączenie postów:

Same mistrze mechaniki....krytyka krytyka i jeszcze raz krytyka.... żebrakiem nie jestem...nie znasz mnie nie wypowiadaj się....zresztą już mam to co chciałem....

Ostatnio edytowane przez moderatora:

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
429
Miasto
Świdnica
Ja za dostep do danych technicznych płace. Kolega chce za darmo dostać. Ale to ja jestem cwaniakiem. Urocze

Do góry Bottom