Premier
Początkujący
Czy ktoś korzystał z tych dwóch programatorów? Zamierzam kupić i mam maly mętlik w głowie...
nie ma takiej recepty co najlepiej,tak samo jak testerami-nie ma najlepszego i kazdy chwali swoje.W przypadku programatora kazdy musi wybrac wg swoich preferencji(czyt.jaka mamy wiedze odnosnie edycji plikow binarnych,jaka robie grupe samochodów,czy chce być tylko operatorem przyciskow R i W i nic wiecej mnie nie obchodzi,ile mam kasy,czy chce placic subskrypcje,czy chce udawać a nie robic czy naprawde chcę w to brnąć)Musisz wszystko dokładnie przemyśleć wtedy wybierzesz.Ja osobiscie akurat pracuje na sprzecie chyba jednym z drozszych i prawdopodobnie z najdrozyszm abonamentem ale wiedziałem czego chce i mi nie przeszkadzaja takie opłaty bo coś robie nie udaje,mowie tak dlatego ze wielu ludzi pokupowało i do roku czasu sprzedaja i narzekaja bo mysleli ze to samo bedzie robisz wszystko za nich,niekotrzy nawet mysleli ze kupia autotunera i on sam bedzie odrazu edytował oprogramowanie a oni beda tylko wgrywać.Poprostu trzeba wiedziec z czym to sie wiaze i co chcemy.Akurat długi wekend to masz okazje i czas na przemyślenia.Powodzenia i wybierz dobrze zeby kase zarabiało.No dobra a z oryginałów co najlepiej? Autotuner czy cos innego?
I pytasz sie o sprzet z ryzu,nie tedy droga.Jak chcesz podnieść poprzeczke i rownież byc np o krok do przodu od konkurencji i podniesc troche swoje kwalifikacje to nie pytaj o takie sprzety za 2-3.Jak juz ci sie podoba ten FOX to bierz w oryginału a zobaczysz co to znaczy normalnie pracować.Osobiscie dawniej pracowałem na MM ale czułem niedosyt,potem przeskoczyłem na Alieny i narazie nie zamierzam zmieniać.ale chcial bym wlasnie przeskoczyc na poziom wyzej
a kto zna,malo kto ma wszystkie bo jest tego troche,zazwyczaj ludzie maja jedno dwa urzadzenia i pracuja bo miec i potem utrzymac wszystko to nie takie proste,mam nadzieje ze obserwujesz rynek tej branzy i wiesz o czym mowa.wlasnie nie znam kazdego sprzetu
nie znam sprzetu,to nie tester diagnostyczny przypadkiem?,jak chcesz to udostepnie ci zdalny pulpit kiedy ,podlacze urzadzenie i sobie zobaczysz i bedziesz mial jakis punkt odniesienia V3 kontra inne zabawkiOgladalem wlasnie diagprog5... Cena zwala z nóg ale mozliwosci to chyba ma najlepsze
Jak Autoelektronika pisał wcześniej, kup oryginał. Sam odpychałem się ryżem i same problemy, jakieś przeróbki, sum nie liczy, brak wsparcia... Więcej czasu zajmuje konfiguracja programów niż Twoja robota z plikami. AT na początek to super opcja, może i wszystkiego nie zrobi ale na początek to najlepszy wybór. Dodatkowym plusem jest brak abonamentu.Czy ktoś korzystał z tych dwóch programatorów? Zamierzam kupić i mam maly mętlik w głowie...