DominikKOLN
Początkujący
Witam jak w temacie mam problem z landkiem 98r 2.0td a dokładnie swieci sie kontrolka od immoi brak reakcji nie kręci otwieraja się tylko drzwi z kluczyka od kierowcy . Probowałem kodowania pilota róznymi sposobami( z internetu) jednak bez skutecznie mam wrażenie że pilot nie żyje lub wysyła błedny kod próbowałem to obejść mostkując przekażnik więc zaczoł kręcić jednak zapalał i odrazu gasł a teraz juz nawet nie zapala tylko kręci.
Może ktos napotkał to na swojej drodze i podołał zadaniu może ktoś zna spsób jak pozbyc się immo na zawsze itd
Druga sprawa jakiego interfejsu użyć najlepiej do landka który zrobi adaptacje immo kodowani i inne funkcje z takim pojazdem jak freelander . Za odpowiedzi i wszelką pomoc dziękuje
Może ktos napotkał to na swojej drodze i podołał zadaniu może ktoś zna spsób jak pozbyc się immo na zawsze itd
Druga sprawa jakiego interfejsu użyć najlepiej do landka który zrobi adaptacje immo kodowani i inne funkcje z takim pojazdem jak freelander . Za odpowiedzi i wszelką pomoc dziękuje