• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Freelader Problem z immo

DominikKOLN

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Koln
jest B57943 i nic innego na 8 nózkach

tzn jest jeszcze jeden ale ma oznaczenie
30281
KD812
A6232

DominikKOLN

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Koln
Witam ponownie więc temat wrócił wielka przyczyna okazał sie pilot. Zakupiłem nowy przyuczyłem że central juz się otwiera i zamyka ale niestety landek dalej nie kręci .... Dioda nie gasnie nawet jak mruga to tak jak by miała dwa sygnały jeden który powoduje że świeci się cały czas drugi powoduje pulsowanie... Pilot kupiłem używany i przyuczałem go przez KTS Bosch ale immo nie potrwafie niewiem co jest mam juz dość :( jakaś rada koledzy co go tak ku.... blokuje

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
667
Miasto
WLKP
jakie błedy zgłasza

DominikKOLN

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Koln
no własnie nic po za jakimś tam czujniek temperatury.... rozmawiałem nie dawno z Elektronikiem z serwisu Landka w Wieliczce i on twierdzi że nie ma komunikacji miedzy silnikiem a immo i że u niego w LOGiku jest opcja przyuczenia immo w silniku jako druga przyuczenie jakie zrobilem to jedno a w tym wypadku trzeba jeszcze takie ale ja mam KTSa i niewiem czy mam tez taka opcje jutro sprawdze albo moze wieczorem podjade na garaz

Do góry Bottom